2777
2789
وای خیلی ممنون گلمممممم کلی دلمو آروم کردی خدا خیرت بده ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم واقعیته....فقط با خدای خودت مث ی دوست حرف بزن بگو دوسش دارم اما نزار بهم اسیب بزنه نزار عشقم زیاد شه واقعا رفاقتی ازخدا بخاه..رک بگو بخدا خودش کمکت میکنه دل بکنی

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡

عشق اول و اخر خودم که همسرم هست. و من عاشقانه دوستش دارم. ولی عشق اول همسرم یکی از بستگان نزدیکش هست که ما رو میبینه اتیش میگیره و حسسسسابی دلش میسوزه. تو جمع دائم به همسر من نگاه میکنه و اه از نهادش در میاد. از من هم به هیچ عنوان خوشش نمیاد میخواد سر به تن من نباشه

ولی من کاری بهش ندارم. طفلی تا اخر عمر باید حسرت شوهر منو بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ عزیزم میشه معنیشو بگی یکم برام توضیح بدی چجور مشکلیه؟

انگلیه که از گربه به آدم منتقل میشه حالا مدفوع گربه از طریق میوه و سبزی آلوده و....با یه آزمایش خون قابل تشخیصه 

نمیزاره قلب تشکیل بشه وتو هفته 8 باعث سقط میشه 

خیلییییی راحت هم باآنتی بیوتیک قابل درمانه 

خواهرم بعد سقط دومش یه دوره  آنتی بیوتیک خورد و بعد 6 ماهم باردار شد

بازم تونت سرچ کن مطالب دقیقتری بخون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اووووو ١٠ ساله هى اينستا ريكوئست ميده هى رد ميكنم 😐 باباااا تو ١٢ سالگى با اون همه سيبيل عاشقش شده بودم فهميد به مامانم گفت حالا عكسامو ديده دنبال شمارمه 😂😂😂

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
انگلیه که از گربه به آدم منتقل میشه حالا مدفوع گربه از طریق میوه و سبزی آلوده و....با یه آزمایش خون ...

خیلی ممنون گلممممم❤️

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

آقا یادم اومد عشق اولم کارگر بابام بود رفتم خونه همسایه شله زر  نذری انقدر هم زدم و دعا کردم بیاد منو بگیره اول راهنمایی بودم 🤣🤣🤣دیگه چند سال بعد یادم رفت تا اینکه فهمیدم رفته دختر اون خانواده که من خونشون شله زرد هم زده بودم گرفته بعدم با یه بچه جدا شدن😓😓😓

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

عشق من نبود ولي من عشقش بودم اسمونو به زمين اورد به همه رو انداخت جلو همه گفت دوستت دارم خانواده اش منو عروسمون صدا ميزدند به همه قول شيريني داده بود كه اگه منو بگيره بده ولي من اصلا ازش خوشم نميومد و با كسي ديگه ازدواج كردم يهويي و يه دفعه اي و ديگه نه ديدمش خانواده اش قطع رابطه كردند فقط زن داداشش گفت يه مدت افسردگي گرفته بود از اون به بعد ديگه سر كار نرفته و هر چي مامانش اينا اصرار ميكنند كه زن بگيره قبول نميكنه و گفته ديگه ازدواج نميكنم و مادرش گفته پسرم داره نابود ميشه افسرده شده 

ولي من اصلا قول ازدواج نداده بودم و همون موقع هم ميگفتم كه من نظرم منفي ولي فكر ميكردند كه شوخي ميكنم چون خيلي خانواده صميمي بوديم كلا از شهرمون دنبال پسرشون رفتند شهر ديگه 

بعضي وقتا ميگم كاشكي با همون ازدواج ميكردم از دست سرد بودن شوهرم

ببخشيد طولاني شد

نمیدونم کجاست ولی از این جااااداد میزنم با صدای خفم چون حتی داد زدن برام مجاز نیست شوهرم پیشمه.میگم ...

واااای چه حال خوبی داری توووو....قدرشو بدون

خدایا چه حس خوبیه که ادم عاشق میشه.

عشق واقعا نعمت بزرگیه که ادم تجربه میکنه. گرچه بهش برسه ولی همین که حس میکنی قلبت واسه کسی تند میزنه و دستات میلرزه وقتی میبینیش.... خودش عالمی داره

امیدی هست چون خدایی هست