الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیام ندم؟ اونوقت مُرده من به درده شوهرم میخوره؟ دوستم فک میکنی همه چی در حده شوخیه؟ یا هوسه؟ تاحالا واقعا عاشق شدی؟ من اگ زندم فقط بخاطره اینه که حداقل دلم خوشه ازش خبر دارم و میدونم که خوب و سلامته همین اینم ینی زیاده؟ خیلیای دیگه رو میشناسم که میرن و واقعا خیانت میکنن اما خدای من شاهده که من خطایی نکردم ک پیش خدا شرمنده باشم همیشه حواسم بوده تا از حده خودم نگذرم .... زود قضاوت نکنین من دارم جون میکنم که همه چیو فراموش کنم سخته ولی دارم تلاشمو میکنم درضم شوهرمم خیلی دوس دارم ولشم نمیکنم .....❤️
بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره💪
عشق اول نداشتم ولی مطمئنم عشق اول کسی بودم که حتی نمیدونست اسمم چیه اما من هیچ وقت محلش ندادم بعد ۴ سال یهو غیبش شد دیگه ندیدمش و منم ازدواج کردم اما هنوزم میگم کی بود چقد منو دوس داشت الان کجاس.میدونم هنوزم به من فکر میکنه😟
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم