بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عروسیش دعوت بودم میدونی چیکار کردم خودم رقصیدم بالا سن بعدم اومد تو دفعه دوم خب رفتم جلو وایسادم دست میزدم مثلا بعد توچشماش زل زدم اصلا هنگ بود ها هی خندیدم گفتم تخمم نیست ولی ای قبلش و بعدش گریه کردم
منم شده 15 سال ولی اون هرروز پیشرفت میکنه و من همچنان درجا میزنم نفرین نکردم ولی نمیبخشمش کی اه من م ...
منم نفرین نکردم و اصلا نمی خوام بلایی سر زنش و بچه هاش بیاد فقط میخوام تقاص ۱۵ سال عمر و جوونی منو اون و مادرش بدن مخصوصا مادرش که منو ندیده و نشناخته رد کرد و تو فقط یه روز پسرشو ۱۸۰ درجه عوض کرد ولی انگار دادگاه من و اونها موکول میشه به روز قیامت اینجور که معلومه این دنیا نخواهد بود
سلامتیش...الان پیشمه و دوتایی ۴ ساله منتظر ثمره ی عشقمونیم
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻