2777
2789

سلام دوستان؛ من از 18 سالگی متوجه شدم فوبی اجتماعی دارم اما نذاشتم جلوی تحصیلم رو بگیره؛ با سختی مدرک ارشدم رو از یه دانشگاه معتبر گرفتم و بعد با استفاده از ایندرال قبل از هر کلاس، شروع به تدریس کردم و توی تدریس فوق العاده موفق بودم. از همون زمان (بعد از دفاع ارشد ) یه حالت منگی سر همیشه همراهم بود ولی هیچ مشکلی هم برام به وجود نمی آورد.  تا این که از روز سوم عید، خیلی غیر منتظره حالات استرس شدیدی بهم غلبه کرد و الان به جایی رسیدم که هر روز، دو سه بار استرس شدیدی می گیرم و ناخودآگاه میشم پر از اضطراب؛ دست و پام بی حس میشه؛ لرز میفته  تو جونم که پس چجوری به زندگی ادامه بدم؛ در حدی که احساس می کنم دیگه زندگیم نابوده و به گریه میفتم. احساس می کنم دیگه همینجوری می مونم و با ادامه این حالت ممکنه دیگه دیوانه بشم. دلم به حال همسرم که  نمونه ی انسانی کامله و دختر سه ساله م می سوزه. رفتم پزشک مغز و اعصاب، ایشون آسنترا تجویز کردن و دو روزه دارم می خورم . من در کنار همسرم خوشبخت بودم و به جز فوبی اجتماعی (ترس از اجتماع ) مشکلی نداشتم ولی الان در عرض یک ماه، دارم نابود میشم؛  آیا من باز خوب میشم و ممکنه دوباره به زندگی عادی برگردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر و مادرم هم خیلی روم حساسن و الان که دیگه متوجه گریه و استرسم میشن، زود دست و پاشونو گم می کنن و ...

اخی چه خوب که انقدر پر مهرن

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بله عزیزم معلومه که خوب میشی 

سعی کن وقتتو رو با دخترت بگذرونی 

بهتره که اصلن بیکار نمونی 

امید داشته باش تو که مشکل حادو بزرگ و غیر قابل حلی نداره آروم باش 

اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞