2777
2789
عنوان

چطورعشقم رو دلداری بدم

235 بازدید | 9 پست

عزیزان سه ماهه دیگه عروسیمونه همسرم همش توفکره که چجوری کارهای عروسی رو روبه راه کنه بااینکه وضع مالی متوسطی داره ومیتونه ازعهدش بربیاد ولی بازم نگرانه وشب ها نمیتونه بخوابه شمابگیدمن چی بگم تاآروم بشه 

ما برعكسيم

من نگرانم اون دلذلريم ميده

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاچی میگه به شما

ميگه نترس نميذارم آب تو دلت تكون بخوره

يا مگه من مردم كه نگرانى

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
ميگه نترس نميذارم آب تو دلت تكون بخوره يا مگه من مردم كه نگرانى

اه خوش بحالت من تامیگم یکم استرس دارم اون ازمن بدترمیگه جوری که دیگه بهم توجه کردنو یادش رفته انگارمثلااین عروسی واسه دیگرونه نه خودمون

کاش یجوری میشد که از عروسیمون لذت میبردیم و ثانیه شماری میکردیم برا خوشیای اونروز نه اینکه از دلهره و نگرانی از پس هزینه ها براومدنش برامون تبدیل میشد به کابوس

بش قوت قلب بده رگو من مطمئن مثل بقیه کارهات عاللی انجام میدی و انقد نگران نباش ما مسئولیت هامونو با برنامه و نهایت سعیمون انجام میدیم بقیش دست خداس

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
بش قوت قلب بده رگو من مطمئن مثل بقیه کارهات عاللی انجام میدی و انقد نگران نباش ما مسئولیت هامونو با ...

والاامشب یه ساعت نشستم براش قوت دادم که تو ازخیلیا سرتری فلانی بهمانی ولی اصلاحسابم نکردحرفامو فقط نوشت دست خودم نیس منم گفتم باشه خوددانی

ما کنار هم دراز میکشیدم بغلش میکردم میبوسیدم میگفتم دیدی بالاخره داریم مال هم میشیم هر جور که باشی چه خوب چه بد همه جوره هستم میگفتم اصلا به خودت فشار نیار پول میاد و میره مهم تویی که برای نگه داشتن زندگیمون بایدحالت خوب باشه به من فک کن که اگه یروز نباشی چه بلایی سرم میاد میگفتم بقول شاملو تو خدای کوچک منی

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته