یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله من واسه دوتا بچه هام از ۳۷هفته روزی یک فنجان میخوردم همچنین تخم شوید و رازیانه البته دومیم چون پسر بود دیگه رازیانه نخوردم بخور به زایمانت خیلی کمک میکنه.من واسه دومیم قرص گل مغربی هم استفاده میکردم که زایمانمو واقعا راحت کرد
اگه منظورتون قرص هست از اول هفته ی ۳۸ شروع کردم به صورت واژینال شیاف کردم که اول ۳۹ هفته دردام شروع شد و خیلی قابل تحمل بود رفتم بیمارستان ۷سانت بودم خودمم باورم نمیشد نیم ساعت بعدشم زایمان کردم البته دکترم گفت کنار مصرف این قرص باید پیاده روی و ورزش های لگنی هم انجام بدی که من سه روز آخر خیلی پیاده روی کردم.
اگه منظورتون قرص هست از اول هفته ی ۳۸ شروع کردم به صورت واژینال شیاف کردم که اول ۳۹ هفته دردام شروع شد و خیلی قابل تحمل بود رفتم بیمارستان ۷سانت بودم خودمم باورم نمیشد نیم ساعت بعدشم زایمان کردم البته دکترم گفت کنار مصرف این قرص باید پیاده روی و ورزش های لگنی هم انجام بدی که من سه روز آخر خیلی پیاده روی داشتم