2777
2789

سلام به عزیزای دلم

کدوماتون گل گاوزبان خوردن و زایمان کرددن ؟

من فردا هفته 38 رو شروع میکنم 

میخواستم ببینم بخورم و پیاده روی کنم خوبه 

اخه درد هم دارم یکساعت روزانه پیاده روی میکنم و 20 دقیقه ورزش و قر 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من واسه دوتا بچه هام از ۳۷هفته روزی یک فنجان میخوردم همچنین تخم شوید و رازیانه البته دومیم چون پسر بود دیگه رازیانه نخوردم بخور به زایمانت خیلی کمک میکنه.من واسه دومیم قرص گل مغربی هم استفاده میکردم که زایمانمو واقعا راحت کرد

من اخر هفته ۴۱بودم گل گاوزبان و زعفرون خوردم یکمی هم کار کرده بودم شبش کیسه ابم ترکید ۱۲ساعت بعدش بد ...

واقعا ایشالله برا منم همین جور باشه 

بله من واسه دوتا بچه هام از ۳۷هفته روزی یک فنجان میخوردم همچنین تخم شوید و رازیانه البته دومیم چون پ ...

چند روز مصرف کردید ؟ 

چرا از امپولی که درد کم تر می کنه استفاده نمی کنی.جاریما‌وقت زایمانش زد میگفت دردم نصف شد.شما هم با ...

اره میخوام همون اپیدورال باشه ولی میخوام دردام منظم بشه ک زایمان کنم الان فقط 6 ساعت درد میگرم از فاصله 10 تا 3 دقیقه منظم نیست

چند روز مصرف کردید ؟ 

اگه منظورتون قرص هست از اول هفته ی ۳۸ شروع کردم به صورت واژینال شیاف کردم که اول ۳۹ هفته دردام شروع شد و خیلی قابل تحمل بود رفتم بیمارستان ۷سانت بودم خودمم باورم نمیشد نیم ساعت بعدشم زایمان کردم البته دکترم گفت کنار مصرف این قرص باید پیاده روی و ورزش های لگنی هم انجام بدی که من سه روز آخر خیلی پیاده روی کردم. 

چند روز مصرف کردید ؟ 

اگه منظورتون قرص هست از اول هفته ی ۳۸ شروع کردم به صورت واژینال شیاف کردم که اول ۳۹ هفته دردام شروع شد و خیلی قابل تحمل بود رفتم بیمارستان ۷سانت بودم خودمم باورم نمیشد نیم ساعت بعدشم زایمان کردم البته دکترم گفت کنار مصرف این قرص باید پیاده روی و ورزش های لگنی هم انجام بدی که من سه روز آخر خیلی پیاده روی داشتم

بله من واسه دوتا بچه هام از ۳۷هفته روزی یک فنجان میخوردم همچنین تخم شوید و رازیانه البته دومیم چون پ ...

چ مدت بعد زایمان کردی من دردام منظم نیست 6 ساعت پشت سرهم با فاصله های 10 دقیقه 5 دقیقه 3 دقیقه میشه حتی دردم ب 50 ثانیه میرسه 

ولی ی سره نمیشه 

اره میخوام همون اپیدورال باشه ولی میخوام دردام منظم بشه ک زایمان کنم الان فقط 6 ساعت درد میگرم از فا ...

امیدوارم ب سلامتی زایمان کنی . چیزی که خیلی مهمه فقط از نظر روحی خودتو اوکی کن .روحیه وارامش داشتن خیلی مهمه.