2777
2789
😂 😂 هموجور تو مشتت جواب داری ناقلا

بچم خوابید مشتمو‌شارژ کردم‌واسه همینه😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا دوم دبیرستان خبر نداشتم از هیچی ... نمیدونم همسایمون چش بود ک شبا اینجوری داد میزد و کمک میخوا ...

ای جاانم 

من سوم راهنمایی فک میکردم مسایل زناشویی ینی زناشونو ببرن حموم بشورن
😂😂

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

ب مامانت گفتی ؟

اره میگن تو حساسی بنده خداها صداشون درنمیاد که.

حالا صداش کنم ببینه انگار یه گله اسب رم کردن اون بالا

من تا دوم دبیرستان خبر نداشتم از هیچی ... نمیدونم همسایمون چش بود ک شبا اینجوری داد میزد و کمک میخوا ...

خخخخخخخ منم تا سال کنکور نمیدونستم 😂

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

ولی جدی شاید چون تختشون نو هست صدا میده میترسن دست بزنن تعمیر بخواد.البته یه چیز دیگم هستاااا من خودم یه صندلی دارم اتاقم از اینا که چرخ  داره پایینش (الان بگم صندلی چرخ دار میگن ویلچر؟خخخخ) بعد این خیلی صدا میده یه قسمتیش  .منم مشغول درس ک میشم کلا تکونش میدم هی با چرخاش میرم تا دو متری اطراف 😂😂😂😂شایدم یه وسیله دیگس نه تخت .حالا یه بار یه نذری ببر براش برو خونش ببین چی ب چیه اونجا دقیقا تخته یا چی

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

یه پیرمرد پیرزنن که اتاق بالای منو کردن اتاق ورزش چون خونه دو خوابه س. اولا هروقت که اینا میرن دسشویی صدا سیفونو آب میاد پایین اون سری مهمون داشتیم با ذوقو شوق گفت داره بارون میاد؟گفتم ن بالا سرمون دارن می... شن.حالا این پیرمرد پیرزنه از پنج صبح میرن رو تردمیل بعد وزنه بلند میکنن این وزنه ها سنگینه پرت میکنن زمین یهو گوووووپپپپ من کنده میشم از جام:/

ولی جدی شاید چون تختشون نو هست صدا میده میترسن دست بزنن تعمیر بخواد.البته یه چیز دیگم هستاااا من خود ...

والا من میخوام مثبت اندیش یاشم نمیشه

اخه اتاق کار اقاهه جداس ،برا عروسیش رفتم کمک جهاز میچیندن براشون شربت بردم فقط تخت بود و دراور و پاتختی

😂😂 میگم براشون تشک ببرم بگم یه مدت رو زمین بخابین برا پوستتون خوبه

والا من میخوام مثبت اندیش یاشم نمیشه اخه اتاق کار اقاهه جداس ،برا عروسیش رفتم کمک جهاز میچیندن براش ...

خخخخخخخ پوستو خوب اومدی😂😂😂😂❤❤❤❤❤ 

ولی جدی شاید چون تختشون نو هست صدا میده میترسن دست بزنن تعمیر بخواد.البته یه چیز دیگم هستاااا من خود ...

والا من هی میخام مثبت اندیش باشم نمیشه

😂😂 براشون تشک هدیه ببرم بگم یه مدت رو زمین بخابین برا پوستتون خوبه

ولی واقعا کنجکاوم بدونم چیکا میکنن 

والا من هی میخام مثبت اندیش باشم نمیشه 😂 😂 براشون تشک هدیه ببرم بگم یه مدت رو زمین بخابین برا ...

خخخخخخخخ