2777
2789

اعصابمممم خیلی خورده به یارویی من ازش مشاوره حقوقی گرفتم یه سال قبل این رایگان بوده و از من پول نخواسته اصلا الان اومده با هزار جور تهمت و .... میگه تو کلاهبرداری پول منو ندادی ازت شکایت میکنم!!! خیلییی عصبانیم به نظرتون اینکارو می‌کنه ؟ تاحالا براتون پیش اومده چیکار کنم به نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور حقوقی چقد میگیرع حالا نهایت ۳۰۰،ک

عزیز دلم بحث اینجاست این آدم اصلا برای پول نمیگه میگه می‌خوام قیافه واقعیتو ببینم اینجوری می‌کشمت دادگاه میبینم بعد گاهی مشاوره حقوقی خیلی بیشتر از یک میلیونه ولی خدا شاهده پول نخواسته سر خصومت شخصی اینجوری می‌کنه خیلی ناراحتم و عصبی نمی‌خوام به خواستش برسه

ادم شارلاتان همه جا هست

به قرآن کلی گریه کردم هم بخاطر تهمت می گفت کلاهبرداری شرخری و ... هم به خاطر اینکه برای پول شکایت نمیکنه برای کشوندن من به دادگاه میکنه

نترس بترسی بدتره بگو شکایت کن اگر حرفت رسید باشه میام میدم مگه دادگاه رفتن و....الکیه اون میخواد بتر ...

من گفتم منم ازت ب جرم توهین و افترا شکایت میکنم اما میدونین من مشکلم اینه نمی‌خوام برم دادگاه ببینمش اصلااااا چون تمام خواستش همینه

بگو بگیر چجوری میخوای ثابت کنی اصلا تماس برا چی بوده؟اصلا چحوری میخوای ثابت کنی قبلش گفتی پول میخوام ...

باهاش بحث نکردم گفتم منم ازت شکایت میکنم و بلاکش کردم میگه به خط کاریم زنگ زدی دیگه یکی دو بار برای مشاوره بوده از این آدم هیچی بعید نیست

مرده یا زن؟شاید نیت دیگه ای داره اگر برات مقدوره کامل تر توضیح بده🥲

مرد اینجا کامل نگم بهتره اما همینو بگم که قصدش اذیتمه میگه فیکی می‌خوام تو دادگاه ببینمت