2777
2789
والا من هی میخام مثبت اندیش باشم نمیشه 😂 😂 براشون تشک هدیه ببرم بگم یه مدت رو زمین بخابین برا ...

دختر جان حساس نباش خودتم عروس میشی پدر همسایه ها رو در میاری.سال اول اینجوریه بعدش درست میشه

و خدایی که در این نزدیکیسیت
یه پیرمرد پیرزنن که اتاق بالای منو کردن اتاق ورزش چون خونه دو خوابه س. اولا هروقت که اینا میرن دسشوی ...

اع اینجا دقیقن داره بازون میاد
😂😂

والا بالا رو فک کنم میدون پرورش اسب کردن پس

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جان حساس نباش خودتم عروس میشی پدر همسایه ها رو در میاری.سال اول اینجوریه بعدش درست میشه

😂بسوزه پدر تجربه

درس عبرت شد تخت نخرم همون رو تشک و مبل و اینا😂

انقدر خندیدم به تاپیکت

مطمئن باش یا تردمیله یا یه وسیله صدا دار

پایه تخت مگه میاد رو هوا که صدا بده 😂

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
انقدر خندیدم به تاپیکت مطمئن باش یا تردمیله یا یه وسیله صدا دار پایه تخت مگه میاد رو هوا که صدا بد ...

فدای خندهات ،الحمدلله باعث لبخندت شدم

قیژقیژ میکنه وقتی مبلو جابه جا میکنی صداش چطوره مثه همونه

تردمیل ندارن میدونم،منم فک میکردم چیزی جا ب جا میکنن ولی اخه هرشب هر ساعت؟؟چه خبره اخه

اون فرضیه هم نمیشه کمرش شکس که 

به جان خودم اینا یا تازه با پایین تنه خودشون اشنا شدن یا اسب اوردن خونشون😂

فدای خندهات ،الحمدلله باعث لبخندت شدم قیژقیژ میکنه وقتی مبلو جابه جا میکنی صداش چطوره مثه همونه تر ...

😘😂

اگه کف اتاق خوابشون لمینت یا سرامیک باشه این صدا برای تخت منطقیه

وگرنه رو فرش و موکت و پارکت صدا نمیاد

احتمالا دارن دکور عوض میکنن 

همسایه ما هم کف اتاق شو سرامیک میکرد تا چند روز صدا میومد، یه شغل خونگی انجام میدن یا نجاری و..

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.