2777
2789
خوشبحالش، ،.     خب باهاش رفیق شو ازش بپرس

من میخام سر به تن جفتشون نباشه،عصن میبینمشون سلام احوالپرسی میکنن من صدای تخت میشنوم اینقد کلافه ازشون 

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

من دیدم چوبیه مثه صدای کشیدن مبل قیژ قیژ میکنه ینی تصورم اینه تختشون چهار گوشه اتاق یورتمه میره

برو‌در بزن شیرموز ببر براشون بگو‌من‌کمرم‌گرفت چ برسه ب شما بخورین تقویت شین بازم یورتمه برین

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستای مامیگفت نصف شب تواتاق درس میخوندم ازبالا یکی همش میگفت بخور بخور بخور منم گفتم استغروا ...

وای😂😂😂واقعا بعضیا چقدر بی ملاحظن ولی این خونه هام خونه نیستن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
۲۵ روز زیاد نیست نشنیدی تا یه سال و خورده ای میگن تازه عروس داماد؟؟؟؟ بعدشمیه وقتایی شوخی میکنن بعض ...

یا ایزد منان یه سالو نیم؟؟؟؟ینی حدود بیست ماه دیگه باید تحمل کنم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

.

اره روغنشو زیاد کردم بخندیم

ولی خدایی خیلی رو مخه صداش، منم منحرف خب ذهنه دیگه چه میشه کرد😂😂

یا ایزد منان یه سالو نیم؟؟؟؟ینی حدود بیست ماه دیگه باید تحمل کنم 😂😂😂 😂😂😂 😂😂😂 . اره رو ...

منم میخوام ذهنتو ببرم سمت مثبتاا همراهی نمیکنی خواهر😂ولی خدایی اگر تو عملیات بودن اینقدر طول نمیکشید بابا نهایت نیم ساعت میشه..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
من دیدم چوبیه مثه صدای کشیدن مبل قیژ قیژ میکنه ینی تصورم اینه تختشون چهار گوشه اتاق یورتمه میره

فکرمیکنم این چوبای زیرتختشون به قسمت بغلای تخت ساییده میشه چون تخت ماام همین بودتوخابم تکون میخوردیم ازصداش بیدارمیشدیم ۰تااینکه تشکشوبرداشتیم چوباروجابجاکردیم 

برو‌در بزن شیرموز ببر براشون بگو‌من‌کمرم‌گرفت چ برسه ب شما بخورین تقویت شین بازم یورتمه برین

😂😂😂😂کافور بریزم تو شیرموزشون😂😂😂😂😂 تو خیلی ناقلایی چی میکشن از دستت

منم میخوام ذهنتو ببرم سمت مثبتاا همراهی نمیکنی خواهر😂ولی خدایی اگر تو عملیات بودن اینقدر طول نمیکشی ...

به جان خودم من مثبتم ،اسب میخاستن پرورش بدن تا الان از رمق میوفتاد با این همه دوندگی چه برسه آدمیزاد

خخخخخخ، گناه دارن

به جان عمم گناه رو من دارم که مجبورم تحمل کنم ای وا بمونه اون کمر یکم استراحت بده بهش😂😂😂😂

فکرمیکنم این چوبای زیرتختشون به قسمت بغلای تخت ساییده میشه چون تخت ماام همین بودتوخابم تکون میخوردیم ...

واقعا تصمیم دارم فردا به خانمه بگم اخه شبانه روز رو تخت زخم بستر نمیگیره ادم

چون امکان نداره این همه بااین حجم ازصداطرف کمرش میشکنه خب ۲ساااااعت🤣

از اول عید حساب کنیم دو ساعت فقط تایم استراحت بوده مابقی اسب دوانی داشتن

بشکنه اون کمر اگه صدای تخت بابت اونه

😂😂😂 😂کافور بریزم تو شیرموزشون😂😂 😂😂😂 تو خیلی ناقلایی چی میکشن از دستت

اره ب لیوانشونم‌استیکر لب و بوس و قلب بزن😂😂😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻