2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااااااا.،  ینی دو ساعت؟!؟!!!  نمیشه ازش بپرسی چیکار میکنه ک انقدر طولانیه؟ اقاهع سا ...

ای خواهر دوساعت

بیستو چهااااااار ساعت ،من هفته اول منتظر بودم اورژانس بیاد لش اقاهه رو ببره ولی جفتشون از من سالم تر بودن

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

ببین اگر کاری میکردن نهایتا نیم ساعت یه ربع حتما یا دارن کُشتی میگیرن شوخی میکنن یا دعوا...هرصدایی ک ...

اخه الان بیستو پنج روزه

چقد کشتی چقد دعوا چقد اون کار

بگو باتوپ بازی میکردم پرت کردم خوردبه سقف

😂😂😂 ذهنت عالیه ها الان لنگ کفشمو پرت کردم هنو خبری نیس

بگو من نزدم, فک کنه جن بوده, بعدشم اون نباید روش بشه تو چته خواهرم, بزن ب بیخیالی

اره سعی میکنم بگم بهش 

اخه رو مخم رفته حساس شدم

نهایت میگن طرف پروعه دیگه 

یکی از دوستای مامیگفت نصف شب تواتاق درس میخوندم ازبالا یکی همش میگفت بخور بخور بخور منم گفتم استغروا ...

منم کلی ذهنمو گول میزنم،انشالا که اسب دارن یورتمه میره بیست و چهار ساعت😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اخه الان بیستو پنج روزه چقد کشتی چقد دعوا چقد اون کار

۲۵ روز زیاد نیست نشنیدی تا یه سال و خورده ای میگن تازه عروس داماد؟؟؟؟

بعدشمیه وقتایی شوخی میکنن بعضیا ربطی به سال و ماه و اینا نداره..الان شوهر خودم گرم مزاجم نیست سردم نیست متعادله ۶ساام از ازدواجمون گذشت..یه وقتا مسخره بازی کشتی میگیره و شوخی میکنه .هیچ خبر دیگه ایم نیست ..ولی ۳ساعت نمیشه😂😂😂احساس میکنم خودتم طنزشو زیاد کردی

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید