2777
2789
عنوان

امادگی نداشتن برای عروسی

327 بازدید | 46 پست

سلام .

من عقدم یکسال و نیمه . شوهرم میگه برج ده عروسیتون و بگیریم و اینا 

ولی من فک میکنم اصلا آماده نیستم اصلا استرس میگیرم همش میگم حالا بعدا حرف میزنیم و اینا 

نمیدونم چرا استرس دارم میترسم .  

سخته برام بخوام برم از خونه بابام 

خیلی اذیتم همش با خودم کلنجار میرم میگم خب اینهمه آدم عروسی میکنن تو هم مثل اونا 

نمیدونم ب مشاوره رفتن فکر کنم چیکار کنم

ممنون میشم تجربیاتتون و در اختیارم بزارین و راهنماییم کنین 👰👰👰👰 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از قبل ازدواجم دوست داشتم مستقل باشم با این حال تا چن ماه بعد همش یهو میزدم زیر گریه واقعا سخته ولی بعد ۳ ۴ ماه عادت می کنی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ما لحظه شماری میکردیم تو میترسی؟  ترس نداره میشی خانم خونه، هر وقت دلت تنگ شد برو خونه بابات، کم کم عادت میکنی. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

من شب عروسی چنان گریه ای میکردم موقع خدافظی یه هفته بعد شوهرم دوروز رفت ماموریت اومدم خونه بابام اینبار باز گریه میکردم که شوهرم رفته😂😂😂

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم