کپسول پدی لاکت از داروخانه بگیرید پودر داخلشو با ماست مخلوط کنید بهش بدید دوسه روزه بند میاد . حتما حتما حتما سن کوچولو رو به دکتر داروخانه بگید تا تعدادش رو مشخص کنه براتون من هفتا میدادم یک هفته شبی یکی
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یه چیز دیگه یادم افتاد . داروی اُ آر اس که باید بهش بدید واسه املاح بدنش کم نشه اخیرا یه مدل جدیدش اومده قرص جوشانه طعم توت فرنگیش خیلی مزه ملایم و خوبی داره حتما اونم بپرسید از دکتر داروخانه ببینید برای سنش مناسب هست استفاده بشه یا نه .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسر من 5 سالشه هفته پیش اسهال شد اصلا خوب نمیشد. با نعنا و دوغ و... بردمش دکتر ازیترومایسین داد با دیسیکلومین. یکی از دوستام گفت قطره پدی لاکت بده خوب میشه. خیلی خوب بود پدی لاکت. ولی باید ازیترو هم میخورد. شما هم حتما ببر متخصص اطفال دارو بده. یه ویروسه جدیده که با نعنا و.... خوب نمیشه.
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی.
اتفاقا دکتر برای بچه ی منم نوشت. بچه ام یکسال و نیمه اس و ۶تا ساشه نوشت، ولی نمیدونم برای زیر یکسال میشه بخوره یا نه. ساشه ی پلانتاژل هم نوشت. اینا عالی بودن
شیرخشک بدون لاکتوز از داروخانه براش بگیر ببلاک من دادم بهش خوب بود .کته براش درست کن با ماست و نعنا بده بخوره دوغ خییییییلی بانعنا براش درست کن. وپودر کیدی لاکت از داروخانه بگیر با شیرش یا ماست یا اب قاطی کن تا بخوره .