2777
2789

بچه ها من یه فامیل دارم فامیل دور دوست صمیمی من بود مادرش برادرش اجازه نمیدن سرکار بره دانشگاه میرفت با سرویس میرفت برمیشگت تا حالا رژ نزده بیرون یه کلاس کامپیتر میرفت اونم خیلی وقته دوسال تموم شده من اصلا تا حالا دوست پسر نداشتم  دوست ندارم واقعا ادم خوب مناسب خودم پیدا نکردم این موضوع ربطی بع تاپیک نداره امروز مادرم میگفت خونشون بود میگفت لیلا خیلی کوچلو شده لاغر لاغر افسرده انقدر ناراحت شدم خودمم خیلی دلم براش تنگ شده خدایی دختر خوبیه اما با ۳۰ سال سن اختیار نداره مادر برادرش خفه اش کردن  اولا می اومد خونمون میرفت ماهی یکبار بیرون میرفتیم اونم نزاشستن میخوام دوباره ارتباط بگیرم باهاش امروز بعد دو سال سه سال زنگ زدم مامانش گفت حمومه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.