2777
2789
عنوان

مامانايي كه بچه هاشون إسهال گرفتن بيان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید فکر کنم کیدی لاکت باشه، آخه پدی لاکت برای کولیک نوزادی هست

هر دو از یک خانواده هستن باکتری های مفید دستگاه گوارشین که در اثر اسهال یا کولیک و استفراغ از بین رفت و در دستگاه گوارش کم شدن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پودرسنجدعالیه من بچم قطع نمیشدبااین قطع شدمیتونی باهاش فرنی درست کنی ب جای اردبرنج پودرسنجدبریزی وسویق یاقاووت هم برااسهال خوبه پودرسنجدرومیتونی توی اب سیب بریزی بدی بخوره واخرین توصیم بچه من الرژی ب لبنیات وگوشت گاو داشت واسهال شدوقتی قطعش کردم یک هفته کشیدتاازبدنش بیادبیرون واسهالش قطع بشه ببین عامل اسهالش چیه

پسر من 5 سالشه هفته پیش اسهال شد اصلا خوب نمیشد. با نعنا و دوغ و...  بردمش دکتر ازیترومایسین دا ...

به پسر منم کیدی لاکت و پلانتاژل و دی سیکلومین و مترونیدازول و قطره متوکلوپرامید داد

منم دخترم اسهال داشت دکتر متخصص اطفال براش

او آر اس 

کی دی لاکت زینک

شربت زینک سولفات

سفالکسیم

نوشت خوب شد منم بهش آب سیب و آب به 

و کته با ماست و نعناع میدادم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
پلانتاژل هم خوبه من بچم 1 ساله بوددکترتجویزکردچهاربسته ک سه بسته خوردقطع شدکلا پودرسنجدم عالیه

گلم این پودر پلانتاژل به پسر منم داد گفت بعد هز دفعه اسهال نصفشو بدم یه جا درست کنم  بذارم یخچال میشه یا هر دفعه نصفشو قاطی کنم 

گلم این پودر پلانتاژل به پسر منم داد گفت بعد هز دفعه اسهال نصفشو بدم یه جا درست کنم  بذارم یخچا ...

روش نوشته چجوری استفاده کنی فک کنم بایدهرسری 1/4ازپودررودرست کنی ن یک جافک نکنم چون خراب میشه بازم روش نوشته بخون

گلم این پودر پلانتاژل به پسر منم داد گفت بعد هز دفعه اسهال نصفشو بدم یه جا درست کنم  بذارم یخچا ...

یعنی چی بعد از هربار اسهال؟ دکتر برای بچه ی من که اسهالش خیلی شدید بود و یکسال و نیمه اس، گفت که روزی سه بار، هربار نصف ساشه توی نصف استکان آب. درست کردنش کاری نداره که بخوای همه رو با هم درست کنی. بعد از هربار اسهال رو هم شاید اشتباه شنیده باشی

کج کلاه خان یارمه
نه مطمئنم گفت هربار که دفع داشت نصفشو بهش بده

خب اون که خیلی زیاد میشه😕 مثلا بچه ی من در روز ۱۴ بار دفع داشت یعنی باید روزی ۷ساشه میخورد😐 دکتر در کل به بچه ام فکر کنم ۵ ساشه داد، روزی یکی و نصفی

دیگه نمیدونم والا

کج کلاه خان یارمه