2777
2789

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این تاپیک جنبه فان و سرگرمی داره پس لطفا مقابلش گارد نگیرید😉 باتشکر😊

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو نفر هستن که بعضی اوقات خیلی ازارم میدن البته به خفه کردنشون فکر نمیکنم ولی ممکنه در ایتده بهش فمر کنم 😂😂به وسایلام خیلی حساسمممم زیاااااد نه از مسی وسیله میگیرم نه میدم اینو همهههه میدونن این چندنفر انگار متوجه نیستن هرچندوقت یک بار درخواست میکنن ازم 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

خواهر شوهرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دوتا هستن 😆مادربزرگم و همسر سابقم 

مادربزرگت🤨🙄

البته ک منم مادربزرگم👌

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
خودم 😔😔

چرا عزیزم خودت😕

شعار نمیدم اما واقعا از کسی انقدر متنفر نیستم 

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
مادربزرگت🤨🙄 البته ک منم مادربزرگم👌

یه پیرزنه بدجنسیه که خدا میدونه 😳همش بابامو مسخره میکنه میگه عرضه نداره ازش متنفرم متاسفانه 

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤
پدرشوهر.یعنی متنفرماااااا😒😒😒

پدرشوهرا ک معمولا دوستداشتین

یه پیرزنه بدجنسیه که خدا میدونه 😳همش بابامو مسخره میکنه میگه عرضه نداره ازش متنفرم متاسفانه 

منم دل خوشی از مادربزرگم ندارم اتفاقا عید منتظر بودم دعوتش کنم و من نکردم الانم یجورایی باهام قهره ک دعوتش نکردم😂😂😂