2777
2789

سلام مامانا کمک کنید دخترم یک ماهه غذاخور شده و اینکه الان چند روزه پوشکشو که عوض میکنم میبینم واژنش خیلی بوی بدی میده اما علائم عفونت ادراری چک کردم که تب و بی اشتهایی و .... اینا رو نداره خداروشکر کسی میدونه دلیلش چیه حمام هم زود به زود میره پوشکشم هر ۳-۴ ساعت تعویض میشه و روزی دوبار میشورمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم همینجوره یه چیزای سفیدی چسبناکی هم ترشح میکنه ولی اصلا علاےم نداره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

چن سالشه؟؟دختر منم ترشح داره پنج سالشه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
چن سالشه؟؟دختر منم ترشح داره پنج سالشه

یک سالش ترشحس بدبو نیستا ولی واژنش بد بو هست هرچند باز که پی پی کنه میشورم و ادرارشو هم فقط شب تا صبح مای بیبی میکنم روزا کهنه میندازم تا زود زود عوض کنم و عرق نکنه حساسیت به مای بیبی داره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

من الان استرس گرفتم میگم نکنه عفونت ادراری باشه ترشح سفیدم یه کم میبینم ولی تا الان فکر میکردم برای کرم هست که میزنم نسوزه

من الان استرس گرفتم میگم نکنه عفونت ادراری باشه ترشح سفیدم یه کم میبینم ولی تا الان فکر میکردم برای ...

من کرم نزدم چند روز تا مطمعن بشم هرچقدم پاک میکنم و میشورم بازم ترشح داره

عزیزم چجوری باید امضا بذارم؟ میشه راهنماییم کنید؟

عزیزم واسه خودمم خواهرم درس کرده خودم نمیدونم چجوریه 

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم
طبیعیه.من جفت دخترام همینطور بودن با اینکه چندبار در روز میشستمشون.سعی کن ناخن نداشته باشی و بادقت ا ...

وای خدا خیرت بده یه کم از نگرانیم کمتر شد یعنی این طبیعیه ؟ حالا گفتم فردا هم یه آزمایش کشت ادرار بده تا خیالم راحت تر بشه شوهر همش میگه تو شاید خوب نمیشوریش 😳 با اینکه خودم وسواسم رو این قضیه