2777
2789
عنوان

دختر دارا کمممممک علت بوی بد واژن نوزاد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست

توروخدا یکی هک به من کمک کنه من دخترمو چند بار بردم ازمایش ادرار از اون کیسه پلاستیکیا که چسب داره باید بچسبونی به واژن بچه هار کاری میکنه میکنتش حدود ۵بار رفتم برا ازمایش و نزاشته و ادرار نکرده داخلش چیکار کنم؟

چطور ازمایش ادرار بگیرم؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
وای خدا خیرت بده یه کم از نگرانیم کمتر شد یعنی این طبیعیه ؟ حالا گفتم فردا هم یه آزمایش کشت ادرار بد ...

بله.چون ادرار هم توی پوشک یه تایمی میمونه و دختر بچه سیستم بدنش طوریه که ممکنه مقداری ادرار داخل واژن بمونه بو میده ولی خیلی از دکترها اون برچسب های نمونه گیری ادرار رو قبول ندارن.میگن اونا به خودی خود مقداری میکروب رو داره و عفونت نشون میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا یکی هک به من کمک کنه من دخترمو چند بار بردم ازمایش ادرار از اون کیسه پلاستیکیا که چسب داره ب ...

من یه بار یک ماهش بود آز دادم ولی الان که حالیشون میشه به نظرم باید سریع براش بچسبونی و سرش با عروسک یا چیزی که دوست داره گرم کنی

توروخدا یکی هک به من کمک کنه من دخترمو چند بار بردم ازمایش ادرار از اون کیسه پلاستیکیا که چسب داره ب ...

اونارو خیلی دست بزنی بدتر عفونت نشون میده.بعضی آزمایشگاه ها خودشون میچسبونن.

مرسی از اطلاعاتت مامان نمونه

زنده باشی.من دخترم زردی داشت و اصلا پایین نمیومد،بخاطر همین بستریش کردن گفتن شاید علت پایین نیومدن زردی عفونت ادراری باشه.خود پرستارها نمونه گرفتن و گفتن عفونت داره.بعد یه دکتر دیگه گفت کشت ادرار بگیریم با سرنگ از مثانه بچه که اون مشمای نمونه گیری دیگه نباشه.باورت میشه جواب کشت منفی بود😔فقط من و طفلکی بچم۵روز تو بیمارستان موندیم

[QUOTE=86838380]وای خدا خیرت بده یه کم از نگرانیم کمتر شد یعنی این طبیعیه ؟ حالا گفتم فردا هم یه آزمایش کشت ادرار بد ...[/من دخترمو از ۸ماهگی تا ۹ماهگیش گرفتار ادرارش بودمو داخل پاکتش ادرار نکرد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
اینا رو نداره یه ذره بی تابی داشت که اونم فکر کنم برای دندونش بود که الان دراومد تموم شد بی تابیش

خداروشکر.پس نگران نباش اون بویی که میگی دقیقا دختر من که ۷ماهشه هم داره.اگه دیدس کامل نمیتونی بشوری بعد شستن بخوابونش با دستمال مرطوب ،کامل لای پاشو تمیز کن.

[QUOTE=86838380]وای خدا خیرت بده یه کم از نگرانیم کمتر شد یعنی این طبیعیه ؟ حالا گفتم فردا هم یه آزم ...

روز به روز این بچه ها باهوش تر میشن همون آزمایشگاه هم فکر کنم بگیرن براشون 

خداروشکر.پس نگران نباش اون بویی که میگی دقیقا دختر من که ۷ماهشه هم داره.اگه دیدس کامل نمیتونی بشوری ...

بوی خیلی بدی هستا بوی جیش نیست بعدم دستمال مرطوب دمترش میگفت اصلا استفاده نکنید که میگفت باعث سوزش میشه

روز به روز این بچه ها باهوش تر میشن همون آزمایشگاه هم فکر کنم بگیرن براشون 

نگرفتن تازه خصوصی هم بود