سلام خانما تجربه ای راجع به تزریق چربی به صورت دارید من کلی استایلم لاغره صورتم دیگه بدتر یه مدت خوب میشم بعد یه مدت بدتر از قبل میشم تصمیم گرفتم تزریق چربی انجام بدم
من تزریق انجام دادم . در ابتدا از تجربه خودم میگم واسه کسایی که اولین تجربه شونه. اول از همه باید یه دکتر کاربلد و حرفه ای رو مدنظر بگیرید. چربی منو از ران پا گرفت . حالا میگم چطوری اول بی حس کرد و بعد بی حسی کامل یه سرنگ فرو کرد و ازم چربی گرف . حس بدی داشتم اما درد احساس نمیکردم بعد نیم ساعت دکتر چربیهارو بازیافت کرد و ریخت توی یه سرنگ . بعد به صورتم بی حسی زد اول دور لب بعد گونه و بعد چشم وقتی چشممو زد پلکم بی حس شد و چشام باز نشد . پرستار یا همون دستیارش بهم یخ داد گف بذار روی صورتت بعد بی حسی چربی رو تزریق کرد اول خط خنده بعد گونه و زیر چشمم که خیلی درد احساس نمیکردم و تمام شد و یه عکس از صورتم همون لحظه گرف که ببینم تا اون لحظه بی حس بودم اما بعد نیم ساعت کم کم احساس ورم میکردم و قتی اومدم خونه بادکنک شد صورتم و چشمام بدتر پامم درد میکرد . تنها راه فقط دراز کشیدن و یخ بود اینم بگم حتی نمیتونستم دهنمو باز کنم . بعد از اینکه مامانم برام سوپ درست کرد و من همش یخ میذاشتم پامم درد میکرد یه کم هم خون آبه داشت که دکتر گف موقتیه اما بیشتر صورتم توی ذوقم میزد مث زامبی شده بودم خلاصه تا صب یخ میذاشتم و سرم بالا بود بعد 24 ساعت هم ورم داشت بیشتر میشد کبود هم میشد که تا 3 روز مدام یخ گذاشتم که روز چهارم یه کم بهتر شد و تونستم دهنمو باز کنم ولی درگیر پف چشمامم بودم دوستان اگر تزریق کردید سعی کنید فقط استراحت کنید حتی راه نرید مخصوصا 24ساعت اول چون بعد مجبورید تا یکماه درگیر ورم باشید تا خوب بشه .از یک هفته بعد یه کم قابل تحمل ترمیشه . اینم بگم ورم صورت بستگی به میزان تزریق داره و همچنین مراقبت خودتون . کلن تا یک هفته اول فکر مهمونی رفتن نباشید و سعی کنید اب زیاد بخورید و تا سه روز یخ بذارید اما بعدش کم کم از خودتون خوشتون میاد