2777
2789
عنوان

غربالگری Nt عزیزا بیاین

177 بازدید | 17 پست

خانوما خواهرم رفته سونو nt 2.02 بوده 

حالا دکتر گفته مشکوکه اطلاعاتی دارید بگید ممنون میشم خیلی نگرانه

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مقدار ntزیاد نیست کسایی بودن nt بالاترازاین داشتن اما بچه هاشون سالم بودن به نظرم برین تو تایپک آمینوسنتز 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

معمولا ان تی بالای ۳ خطرناکه 

اما از ۲ ب بالا رو میفرستن برای ازمایش سل فری 

و مطمعن باشه چیزی نیس اگه چیزی بود ان تی خیلی بیشتر از ۲ میشد اما برای خیال اسوده خودش و استرسی که ممکنه تا اخر بارداری داشته باشه حتما بره چک بشه 

مراحلشو دکتر زنان بهشون میگن یه ازمایشه فقط

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

تا جایی که من میدونم این سونو و آزمایشش بیشتر فرمالیته ست انقد شنیدم و خوندم و بین دوستام دیدم. که عددش مشکوکه َطرف تا تهش رفته گفتن مشکلی نیست

به خیلی از مادرا هم استرس وارد کردن ولی بچه سالم به دنیا اومده. جدیدا دور و بر من کسی انجام نداده

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
تا جایی که من میدونم این سونو و آزمایشش بیشتر فرمالیته ست انقد شنیدم و خوندم و بین دوستام دیدم. که ع ...

دقیقااااااا بخدا تو ازمایش غربالگری دومم دو نوع ریسک داشتم تازه خیلیم مشکوک بود امنیو شدم  گفتن سالمه....دوستمم تو ازمایش غربالگری اول ریسک داشت ک بعد گفتن سالمه....کلا این ازمایشگاهاسونو ها خودشونو مسخره کردن.....امااااااااااااا برای اطمینان بیشترررر بایدازمایش های بعدی انجام بشه

دقیقااااااا بخدا تو ازمایش غربالگری دومم دو نوع ریسک داشتم تازه خیلیم مشکوک بود امنیو شدم  گفتن ...

همین آزمایش آمینو خودش خطرناکه و ممکنه کیسه آب پاره بشه. ان شاء الله واسه کسی پیش نیاد

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘