2777
2789
عنوان

یه صداهایی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 57 پست

شایدصدای یخچال بعضی وقتا تق تق میکنن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بگرد ببين چيه هرچيزي ممكنه باشه از موش بگير تا يخچال و ...

وای توروخدا نگو موش پریروز خونه رو کلا گرد گیری کردم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

طبقه آخری؟ صبح ها پرنده ها میان رو.پشت بوم ما صداشون همینجوریه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

تو آپارتمان ما کلا پر موش شد یعنی تو کل محلمون همه خونه ها چرا فک میکنی تو آپارتمان موش نمیاد حواستو خیلی جمع کن ببین فضله نیست گوشه کنارا

اگه سقف کاذب دارید حتما دور و برشو سم بزن توش پر جک و جونور میشه 

تواپارتمانم موش هست عزیزم خواهرم طبقه پنجمه تو بالکنش موش بود نوسازم هست خونش

وایی توروخدا نگوووووووووووووووووووووو

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
طبقه آخری؟ صبح ها پرنده ها میان رو.پشت بوم ما صداشون همینجوریه

نه سوم

خیالت راحت هرچیزی بغییر جن😁

من توآشپژخونم صدای خش خش میومد گفتن شایدموش یاجن باشه اما کشفش 😉 کردم گنجشک بود تولوله بیرونی هواکش هود م لونه کرده بود

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
تو آپارتمان ما کلا پر موش شد یعنی تو کل محلمون همه خونه ها چرا فک میکنی تو آپارتمان موش نمیاد حواستو ...

اخه عزیزم همه لوله هارو گرفتیم در و پنجره هارم بستیم از کجا میخاد بیاد؟

وایییییییی نگو توروخدا

من ی مخروط کاج داشتم دکور گذاشته بودم رو پاتختیم تو اتاق.دوستم داده بود بهم دوران دبیرستان.ی روز دیدم صدای تق تق میاد انقد ترسیدم که قلبم وایمیستاد چند ثانیه دوباره میزد😂جرات نمی کردم برم تو اتاقم تنهام بودم.دیگه صدا به قدری بود که داشتم میمردم از ترس.آروم رفتم سمت اتاقم دیدم اون مخروطه داره ترک میخوره صدا میده.😁

همه جارو ببین موش که نمیتونه باشه.البته اگه سوراخ سمبه نداشته باشه آپارتمانتون

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!