2777
2789
عنوان

یه صداهایی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 57 پست
خیالت راحت هرچیزی بغییر جن😁 من توآشپژخونم صدای خش خش میومد گفتن شایدموش یاجن باشه اما کشفش 😉 ک ...

واییییی مرسی که خیالمو راحت کردی

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مخروط کاج داشتم دکور گذاشته بودم رو پاتختیم تو اتاق.دوستم داده بود بهم دوران دبیرستان.ی روز دید ...

نه نداره میگم شاید صدای گردو هاست که بالای یخچال تو سبده

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
سقف کاذب ندارین ؟ در باز نمونده ؟ انقد پرروان موشا که نگو هنوز تنم میلرزه 

نه هیچ جارو باز نمیذاریم

نه نداره میگم شاید صدای گردو هاست که بالای یخچال تو سبده

گردو خود به خود صدا میده مگه؟بیار پایین نگاه کن

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
گردو خود به خود صدا میده مگه؟بیار پایین نگاه کن

واییییییییییییییییییییییییییییییییییی نمیتونم اصلا سمت اشپزخونه برم

واییییییییییییییییییییییییییییییییییی نمیتونم اصلا سمت اشپزخونه برم

پس صبر کن تا شوهرت بیا .از چی میترسی؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
منم قبل از پشت کمدام صدای خرت و خرت میومد کمداروکشیدیم جلو دیدم از این سوسک سیاهای پخشاست😓😱😱

واییییییییییییی من دیگه تو این خونه نمیتونم بمونم باید خونمون رو عوض کنیم  

از موش و سوسک 

موش که نیست.شاید همون سوسکه لعنتی ازشون متنفرم.خدارو شکر من تو خونه ندیدم اگه ببینم ازاین خونه میرم☹

واییییی مرسی که خیالمو راحت کردی

توم بگرد ببین صدابیشترازکجامیاد ازهرجایی که صدا اومد همه وسایل...روچک کن.. 

برامن صدای خش خش ..گنجشکه به حدی ترسناک بود حتی نصف شب تنهاهم بودم بیشتروقتا سکته رومیزدم فکرمیکردم جنا توآشپزخونم مهمونی گرفتن😁😂😂 ولی خب دیگه دقت کردم ببینم صدا از کجامیاد فهمیدم صدا از هوده  .دیگه الا نم از هودم استفاده نمیکنم میگم گناه دارن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
موش که نیست.شاید همون سوسکه لعنتی ازشون متنفرم.خدارو شکر من تو خونه ندیدم اگه ببینم ازاین خونه میرم☹

اهههههههههههههههههههههههه

وای توروخدا نگو موش پریروز خونه رو کلا گرد گیری کردم

خب ممكنه باشه

البته ممكنه

نميگم حتما هست

بعدشم موش خيلي پررو هست.از لحاظ سوسك هم چك كن

آخه اونم صدا داره

بعد ديگه آب گرم كن و وسايل برقي هايي كه به برق وصلن 

اونا هم ممكنه صدا بدن

یا صاحب الزمان ادرکنی

البته تازگیا شهر ما سوسکای سیاه بوگندویی😷😝😒  پُرشده که میپرن تق تق هم میکنن شاید شماهم داشته باشین

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟