2777
2789
عنوان

یه صداهایی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 57 پست
توم بگرد ببین صدابیشترازکجامیاد ازهرجایی که صدا اومد همه وسایل...روچک کن..  برامن صدای خش خش . ...

چشم خواهری منم دیروز از هود استفاده کردم یکم هودمون خراب شده شاید بخاطر اونه

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
خب ممكنه باشه البته ممكنه نميگم حتما هست بعدشم موش خيلي پررو هست.از لحاظ سوسك هم چك كن آخه اونم ...

چشممممم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته تازگیا شهر ما سوسکای سیاه بوگندویی😷😝😒  پُرشده که میپرن تق تق هم میکنن شاید شماهم داشته ...

توروخدا نگووووووووووووووووووووووووو

توروخدا نگووووووووووووووووووووووووو

بخاطر رطوبتو بارون زیاده که اومدن شهرماسابقه اینطورسوسکایی رونداشت

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
بخاطر رطوبتو بارون زیاده که اومدن شهرماسابقه اینطورسوسکایی رونداشت

اااااااااااااااااااااااااه خیلی چندشن

اسباب اثاثیه قولنج میکنن والا‌ من وسایلم اینقد صداهای عجیب غریب‌ میدن که اگه صدای عطسه و سرفه ام بش ...

خیلی خندیدم مرسی😂 منم یه کمد دارم مرض داره  نیم ساعت یبار تق و توق میکنه😂😂😂

اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ جوووووووووووووووووووووووووووووون پیدا کردم صدا از کجا میاد

به گلدونم اب زیاد دادم باید هر سه روز یه بار اب داد من دو روز پشت سر هم اب دادم داره اب رو جذب میکنه صدا میده

خب همون پکیجه!

الان تازه فهمیدم صدا از چیه

به گلدونم اب زیاد دادم باید هر سه روز یه بار اب داد من دو روز پشت سر هم اب دادم داره اب رو جذب میکنه صدا میده

بخدا حالا توخونه شمام شاید موش نباشه ولی لوله هارو درپوش بزار در بالکنم باز نذار

خواهری جون پیدا کردم صدا از کجا میاد