2777
2789
عنوان

شوهر رو بکشون سمت خودت یعنی چی

168 بازدید | 6 پست

اون تاپیکم گمونم عنوانش جذاب نبود

لطفا بگید چطوری شوهر تو مشتتون میگیرید 

چطوری وابستش میکنید

چطوری کینه هارو دور میریزید

چطوری میبخشید و دیگه حرفشو نمیزنید

اگر معذرت خواهی هم نشنیده باشید

خواهشا کمک کنید ممنون

A A

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصبانیه سکوت میکنم بحث میکنه حرف میزنه میدونم فایده نداره حرف زدنم تازه بدترم میشه و به قهر میرسه سکوت میکنم و فقط ناراحتم اون خودش بعد از اینکه حرفاشو زد کم کم آروم میشه خیلی وقتا هم همون کاری رو میکنه که من گفتم و نظرم بوده و اخرش حقو داده بهم 

از اول هر جا خواست بره بیرون گردشی جایی نه نگفتم مگه سر ظهر یا وقت شام گفته بریم خونه کسی که کاش همونم نه نمیگفتم که بعد برگشت بهم گفت رفت و آمد نمیکنی از اون به بعد هر جا گفت گفتم باشه مگه دلیل خاصی بوده 

هر وقت بیرون رفتیم تشکر کردم گفتم خونه بودم اعصابم خورد شده دلم گرفته بود و از این حرفا که بیرون اومذن چقدر خوبه و حال و هوام عوض شده

یه کاریم که خیلی تاثیر داره وقتی یه کاری میکنه تشکر کنی بزرگش کنی نه اینکه جوری رفتار کنی که انگار وظیفه اش بوده 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

کلا احترام و محبت خیلی جواب میده البته اگ همسر خوبی داشته باشی .قدردانت میشه.و اینکه هرمردی از یه چیزی خوشش میاد اونکارو انجام بده همش براش مثلا همسر من عاشق شیرین زبونیای منه .بهم میگه با شیرین زبونیات عمر منو زیاد میکنی