2777
2789
نه من و همسرم مشکلی نداریم ولی میترسم بازم بخورم

کلا فکر کنم نخوردنش بهتر باشه . 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز میگن تو دوران بارداری باقله نخوری چون ممکنه بچت بهش حساسیت داشته باشه. وگرنه خود باقله هیچ مشکلی نداره و باعث کم خونی نمیشه. ولی اگر نینیت به باقله حساسیت داشته باشه خطرناکه و ممکنه مشکل ساز بشه. منم خیلی دلم باقله میخواد و نه خودم و نه شوهرم مشکلی نداریم با باقله ولی دکترم گفت محض احتیاط نخور تا نینی به دنیا بیاد ازمایش بگیریم ازش ببینیم حساسیت داره یا نه. اگر حساسیت داشته باشه حتی موقع شیردهی هم نباید بخوری، و حتی نباید جایی بری که دارن باقله میپزن چون حتی به بوش هم حساسیت دارن و کارشون به بیمارستان میکشه

یکم اشکال نداره ولی زیادی بخوری مشکل داره و بیشتر هم آلرژی اینا برای بچه ایجاد میکنه

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
وای من نمیدونستم دیشب خوردم الان خونریزی دارم حالا باید چیکارکنم خیلی میترسم 😭😭😭😭

شاید مثل من جفتت سرراهی، استراحت کن ؛ اگه با شیاف ۱۲ ساعتی خوب نشد باید آمپول هم بزنی

باقالی باعث کمخونی میشه، نمیتونه علت خونریزی باشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شاید مثل من جفتت سرراهی، استراحت کن ؛ اگه با شیاف ۱۲ ساعتی خوب نشد باید آمپول هم بزنی باقالی باعث ک ...

ممنون ازاینکه جواب دادی گلم جفتم گفتن خلفی لولایینگه پایینه

الان توی نت خوندم ک مصرف همزمان آسپیرین و باقلی باعث خونریزی میشه من قبلا هم داشتم ولی چندوقت بود کامل قطع شده بود دیشب که باقالی خوردم صبح زود خونریزی کردم اول روشن بود بعد قهوه ای شد الانم تیره تر شده انگار سیاه و حجمش کمتر 

نمیدونم داره قطع میشه یانه خیلی ناراحتم😭البته درد زیرشکم ندارم 

ممنون ازاینکه جواب دادی گلم جفتم گفتن خلفی لولایینگه پایینه الان توی نت خوندم ک مصرف همزمان آسپیرین ...

واسه جفت میتونه باشه، لولایینگ پایینه

من سرراهی بود خونریزی های شدید میکردم، قطع شدنش همینطوریه، قهوه ای میشه و کم کم روشن تر ...

استراحت کن فقط! میره بالا ؛ داروهاتم سرساعت مصرف کن

انشاالله به سلامتی بغلش کنی❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دارو فقط بهم شیاف داده خیلی ممنون گلم. انشالله مهربون 

اگه روزی یکیه میتونی ۱۲ ساعتیش کنی!

واسه من بی اثر بود سر دخترم آمپول هم اضافه کرد؛ این یکی خداروشکر با شیاف قطع شد 

اگه روزی یکیه میتونی ۱۲ ساعتیش کنی! واسه من بی اثر بود سر دخترم آمپول هم اضافه کرد؛ این یکی خداروشک ...

خوبه خداروشکر 

من امروز صبح یدونه گذاشتم یکیم شب میزارم پس

الان شده لکه بینی قهوه ای کمرنگ نمیدونم قط میشه یانه 

دوسدارم برم سونو ببینم بچه چیزیش نشده باشه ولی حیف ک تاشنبه باید صبرکنم. بازم ممنون از راهنماییت 🌹🌹🌹💓

اگه روزی یکیه میتونی ۱۲ ساعتیش کنی! واسه من بی اثر بود سر دخترم آمپول هم اضافه کرد؛ این یکی خداروشک ...

سر دخترتون چندروز خونریزی داشتید که قطع نشد آمپول زدین؟ من دیروز خونریزی داشتم امروز لک

بنظرتون منم آمپول بزنم