2777
2789

نه بالای ۳خطرناکه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یه جا خوندم نوشته بود ۲.۹ تا ۳.۵ در محدوده خطر هستش 

والا آزمایشگاه خودش میگه پرخطری یا کم خطر 

به من که آزمایشگاه نیلو موقع جواب گفت مشکلی نیس

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
والا آزمایشگاه خودش میگه پرخطری یا کم خطر  به من که آزمایشگاه نیلو موقع جواب گفت مشکلی نیس

پس باید تا عصر منتظر بمونم چون‌دکترمم تا شنبه نیست پس اونجا بپرسم میگن که خطر داره یانه 

با آزمایش معلوم میشه میلینی طرف ان تی بالای سه داره ولی جواب آز خوبه نگران نیاش

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
پس باید تا عصر منتظر بمونم چون‌دکترمم تا شنبه نیست پس اونجا بپرسم میگن که خطر داره یانه 

اصلا خودش تو برگه نوشته یک به چند پایینشم مینویسه ریسک داره یا نگاتیوه اینجا هم بزاری جوابتو میدن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
مرسی عزیز یکم‌خیالم راحت شد  ان تی تو چقد بود

من یکشنبه رفتم ان تی ۱/۱بود ولی ان تی تنهایی سندروم داون رو رد نمیکنه آزمایش مهمه 

چطوری نگاتیو رو بزارم 

عکس بنداز از آزمایش بزار اینجا یا یه تاپیک دیگه باز کن