2777
2789
من یکشنبه رفتم ان تی ۱/۱بود ولی ان تی تنهایی سندروم داون رو رد نمیکنه آزمایش مهمه 

مال تو خوبه کمه ولی مال من زیاده مال تو مشخصه صد در صد مشکلی نداره من ولی آزمایشم آماده نیست باید تا عثر صبر کنم برام دعا کن از دیروز مردم از استرس

مال تو خوبه کمه ولی مال من زیاده مال تو مشخصه صد در صد مشکلی نداره من ولی آزمایشم آماده نیست باید تا ...

به خودت استرس نده ببین همه این ازمایشهاای که میدیم صددرصد اینو نمیگه که مشکلی بوجود نخواهد امد ادم باید توکلش به خدا باشه تو هم مشکلی نداری حالا عصر میبینی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی تو چقد بود

یک وخورده ای

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
آزمایشم رفتی 

اره عزیزم ریسک سندروم پایین بود

نگران نباش عددت خیلی هم بالا نیس باآزمایش مشخص میشه 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

[QUOTE=86716783]جواب آزمایشتو گرفتی؟ منم ان تیم ۲.۱ بوده.یکشنبه جواب آزمایشم 

سلام خوبی ببخشید الان پیامتو دیدم آرهسونو  با جواب آزمایش رو بردم دکتر دکترم گفت خیلی خوبه جوابش نگران نباش. 

برا تو چی گفت