2777
2789
عنوان

چندروز دیگه عروسیمه😥😥

1001 بازدید | 42 پست

سلام چندروز دیگه عروسیمه خیلی استرس دارم

بی زحمت از تجربه هاتون بگین 

هنوز چند تیکه از جهازمو نخریدم😢

بی زحمت بگین با چه آهنگی رقصیدین

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندماه پیش عروسیم بود.باهنگ عشق جان امین رستمی باهمسرم رقصیدم.امشب چ رویایی شدی تکی رقصیدم.دونه دونه محسن ابراهیم زاده ام رقص شاباشم بود.

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍
خوشبخت بشيد..من فعلا عروسي نكلدم😢 تو انتظارم فعلا يعني ميشه من بيام بگم چند روز ديگه عروسيمه😢

ایشالا

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

نگرانیت طبیعیه من تاشب عروسیم داشتم میدویدم وهنوز کارام مونده بود.اخرسرمن وهمسرم رفتیم خابیدیم وخاله هامومامانموبابام و....جهازچیدنو بقیه کاراروکردن.انقداسترس داشتم شب عروسی ساعت دواینطوراپیرن دامادی همسرموسوزندم.صبحم ساعت ۸بایدمیرف ارایشگا.بعدش من اشتباهی لباس زیرام مشکی زیرلبلس عروس😂😂😂روز عروسی پنچر کردیم.دسته گلم افتادتوآبچه ی باغ.باهمه ی اینابهتررررین شب زندگیم بودبهترییییین

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍
خوشبخت بشيد..من فعلا عروسي نكلدم😢 تو انتظارم فعلا يعني ميشه من بيام بگم چند روز ديگه عروسيمه😢

ان شالله

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.