2777
2789
عنوان

حلقه شوهرمو مادرشوهرم ازم گرفت

933 بازدید | 47 پست

حلقه طلای شوهرمو میخواستم بفروشم با گوشواره هام النگو بخرم و گوشواره جدید مادرشوهرم قبل عید اومد خونمون یه هفته وایستاد منم گفتم اینجوری اونم اونجا گفت نفروش حیف یادگاری نگهدار موقعی که میخواستیم ببریمش خونش ازم حلقه رو گرفت و گفت من پولشو میدم شما اون موقع چند گرفتین منم گفتم ازون موقع تاالان طلاگرون شده رفتیم عید دیدنی خونه دختراش یا جاریام میگفت که این حلقه دسته منه مال اسم منو میگفت وقتی مردم کسی حق نداره برداره جز من .راسش من الان پشیمون کردم کلا حلقه رو نمیخوام بفروشم ولی روم نمیشه به مادرشوهرم بگم .بنظرتون چجوری بهش برسونم حلقه رو پس بده حتی اخه پولشم نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سادگی کردی دیگه

مامان منم گفت طلاتو ب من بفروش چون میدونستم بعد روم نمیشه پولشو بگیرم با خودم برومش طلا فروشی وقتی داشتم میفروختم همونجا مجبور شد پولو بده😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

تقصير خودته كه از اول به مادر شوهرت گفتي!😐

گفتنت چي بود باز!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بگو مامان جان من خیلی به خرف شما فکر کردم .دیدم حق با شماست حلقه باید یادگاری بمونه حیفه

.دوست دارم همیشه رو دست شوهرم ببینم یاد ازدواجمون بیفتم..مثلا بگو علی اومد بده دستش کنه.

یا مثلا بگو علی میگه من حلقه مو میخوام..میخوام دستم باشه دوستام دارن من دستم نیست زشته..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مادرشوهرت راست گفته چجوری دلت اومده حلقه رو بفروشی اخه

ولی در کل نباید میدادی دستش

الانم بگو شوهرت ازش بگیره

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

منم حلقه هانون و فروختم النگو خریدم😋کل طلاهامم گرمی ۵۰۰ ک بود فروختم..کسی اصلا اطلاع نداره..عمه وشوهرم گفت طلاهات چی شده گفتم صندوق امانات بانکه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”