2777
2789
عنوان

حلقه شوهرمو مادرشوهرم ازم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 47 پست
شوهرم میگه ازینکه به خواهرم زنگ بزنی به خودش بگو بگو نمیفروشی حلقه رو بهت بده اینطور بهتره

راست میگه به خواهرش نگو خیلی بده..به خودش بگو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم یبار همین خنگ بازیو در آوردم رفتم ب مادرشوهرم گفتم میخام طلا بفروشم اونم گفت النگوهاتو بده برا م ...

عزیزم خوبه که شوهرتون متوجه شده و بهت گفته!منم یکی دوبار از این کارا کردم😂واسه م شده تجربه دیگه که چیزی و به مادرشوهرم نگم..اونم مساله ایی به این مهمی!طلا!

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کار بدی کرده ب اون چ ربطی داره ک بفروشن یا ن😒

وا حالا اگه مامانش اینکارو میکرد همه به به چه چه میکردن 

بعد نبرده که بفروشه حتی به بچه هاش گفته بعد مرگش بازم حلقه به صاحبش بدن

شوهرم میگه بزار یه دوسه ماهی رد بشه میریم خونشون اخه خونشون دوره 500 کیلومتر فاصلست بهش بگو ولی راسش روم نمیشه با خودش میگه یه طلاروهم به من ندید یبار برای اینکه همین حلقه رو نفروشیم انگشتر خودشو دراورد داد دست من من فروختمش خیلی خودمو میخورم چرا بهش گفتم هوووف برم خودمو یکم بزنم

شوهرم میگه بزار یه دوسه ماهی رد بشه میریم خونشون اخه خونشون دوره 500 کیلومتر فاصلست بهش بگو ولی راسش ...

نمیدونم استرست واسه چیه..اون خودشم حلقه رو گرفته که تو پشیمون بشی نفروشی..الان از خداشه بهت بده و نفروشی..پس چرا نگیری؟😒😒😒😒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اقا شوهر من نرج پدر مادرشو هم میده بعد النگوهامو میخواستم عوض کنم ۴تا النگو منو مادرش برداشت گفت شوهرت برات بخره اینو من برمیدارم پولشو شوهرت بهت بده.

پشیمون شزم نخواستم عوض کنم چون ضرر بود النگو هارو هم نمیاد اصلا یه وضعی شوهرمم روش نمیشدبگه.

تا اینکه باهم بحثمون شد قهر بودیم یه شب میخواستم برم عروسی داد شوهرم گفتت بهش بده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
نمیدونم استرست واسه چیه..اون خودشم حلقه رو گرفته که تو پشیمون بشی نفروشی..الان از خداشه بهت بده و نف ...

یعنی بنظرت الان زنگ بزنم بهش بگم مامان پشیمون شدم حرفای شمادرسته یا یکی دوماه دیگه که النگو خریدم بهش بگم 

دیگه اون پرید فاتحه شو بخون

نه بابا اینجور زنی نیست گاهی به شوهرم میگم اینو بجای حلقه خودش برداشت میگه نه مادر من اینطور نیست تا الانم خداییش حرفی زده پاش مونده من میدونم اگر حلقه رو نده عین پول رو حتما بهم میده ولی کیشو نمیدونم

عزیزم خوبه که شوهرتون متوجه شده و بهت گفته!منم یکی دوبار از این کارا کردم😂واسه م شده تجربه دیگه که ...

آره هرچی من شوتم عوضش شوهرم تیزه😂😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
منم حلقه هانون و فروختم النگو خریدم😋کل طلاهامم گرمی ۵۰۰ ک بود فروختم..کسی اصلا اطلاع نداره..عمه وشو ...

سلام گیسو هستی؟؟طلاتو فروختی چی کار کردی؟؟چه قدر داشتی؟منم تو فکرشم آخه

پسرم ❤❤😍😍😘😘