2777
2789
عنوان

حلقه شوهرمو مادرشوهرم ازم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونشون رک ورو راست وبا احترام بهش بگو پشیمون شدی دیگه نمیخوای بفروشیش وحلقه رو ازش بگیر وبعدشم خواهرانه بهت میگم تا کاری رو انجام ندادی لازم نیست به کسی بگی مگر اینکه بخوای مشورت بگیری

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اخه چرا هرکار میخواید بکنید به همه میگید؟

انقد حرص میخورررررم

دیشب یه ساعت شوهرمو نصیحت میکردم که مسایل خودمون به خودمون مربوطه چرا زارت به خواهرات میگی😤

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
کار بدی کرده نذاشته بفروشن؟

اره کار بدی کرده ب اون چ ربطی داره ک بفروشن یا ن😒

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
شوهرم میگه وقتی حرف تو دهنت نمیمونه اخرش میشه این من کاری ندارم خودت میدونی منم گفتم زنگ میزنم به خو ...

ببیت همون دلایلی که من اوردم و خودت شخصا واسه مادر شوهرت بیار بگیر خب

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا هر چیزی و به مادر شوهر میگین؟؟ عزیزم اصلا نباید ایشون در جریان کارت میذاشتی!

منم یبار همین خنگ بازیو در آوردم رفتم ب مادرشوهرم گفتم میخام طلا بفروشم اونم گفت النگوهاتو بده برا من منم گفتم در بیارم میدم

بعد شوهرم گفت چقد تو خنگی الان بدی ب مامانم بعدا ک وامشو بگیره میخواد پول بده تو اون موقع روت میشه بگیری دیگه ی چن وقت صبر کردم بعدم با شوهرم رفتیم دوتایی فروختیم طلا خریدیم اومدیم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دیگه گفتم دیگه اخه شوهرم حلقه شو رد نمیکنه میگه طلایجوره منم گفتم اونکه گوشه خاک میخوره برم بفروشم یه پولی بزارم روش لااقل النگویی بخرم دستم باشه اصلا فک نمیکردم اینطوری بشه خیلی کلافه شدم از دسش

مادر شوهرت گرفت خب باشه.ولی چرا پولشو نداده؟با این نوسان طلا..این کارش خیلی زشت بوده..اگر واقعا گفته میخرم باید پولشو بده که تو به زخمت بزنی..پس احتمالا میخواسته بعدا دوباره بهت بدش..برو بیگیرش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دیگه گفتم دیگه اخه شوهرم حلقه شو رد نمیکنه میگه طلایجوره منم گفتم اونکه گوشه خاک میخوره برم بفروشم ی ...

حالا وقتی گرفتی بی سرو صدا خودت بفروشش