2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست
اره بخداااهمش میگم باخودم ازهرکسی هرچیزی ممکنه..امابده ادم گاهی برای بعضیا احترام خاصی قایله یهو همه ...

اره خوب ادم ازبعضیاواقعا انتظارنداره ولی ذات هیچ کسو  نمیشه شناخت

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
استارتر خوب میکنی که توجه بهش نشون نمیدی ،اکثر مردا دوس دارن مورد توجه جنس مخالف قرار بگیرن ....،و ش ...

نه بابا میدونم اصلا همکارام منو نمیبینن اینارم میگن به مسخرست برای حرصی کردن اون خانومای دیگه چون خیلی دنبال توجهن مثلا بگن بابا دکتر همش تو اتاق اینه(ینی من که خیلی رفتارم بده با مردا)ولی درست میگی واقعااین حرفتو قبول دارم مشکلم اینه نمیتونم قبول کنم این رفتارو ازدکتر همش انکارمیخوام بکنم..خداروشکر تاپیک زدم اروم شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.شما توی یه تاپیک حسابی همسرتون رو که فرمودین هنوز عقدین به باد انتقاد گرفتین که نرفته دنبال پئر ...

نه نه اصلاا من ادمی نیستم که مشکلاتمو به هیچکس بگم برای همین فقط اینجا میگم..از نظربقیه من یه زن شاد بی غم و غصه ام ...خدامیدونه حتی همکارمم که چهارساله مثل خاهرمه هنوز هیچی نمیدونه همش میگه خداروشکر تو که مشکلینداری...اتفاقا عمدا بحث ازواج میشه میگم که همسرمو خیلی دوست دارم . این حرفا که همه اقایون همکار حساب کار دستشون بیاد

مگه چیکار میکنین که دکتر میگه برم فلانی منو مسخره کنه بخنده برم😐😐😐 شاید کلید مسئله همین جمله باش ...

همین دیگه که محل نمیدم یا کمثلا میاد میگم بفرمایید دکتر امری هست؟یا میگم مریض ندارین دکتنر بعد همکارای دیگم میخندنن من جدی میگم..برای همین میگه

چون دکتر دوروبرم زیاد دیدم میگم همشون نه ولی هیلیاشون این مدلین .واسه همین هیچوقت دوست نداشتم با یه ...

اتفاقا منم دور و برم زیاده اونایی که مریضن مشخصن اما همونام میرن دنبال کسایی که دلشون میخاد تاحالا نشده بمنی که شخصیت اینجوری دارم اینکارو بکنن..یا شده و فهمیدن من اصلا اینجوری نیستم دیگه کاری نداشتن..اما خب دکتر و پزشکم زیاد دیدم که کاملا محترم و هرچی بقیه ام خودشونو کشتن محلی ندادن بهشوون

اتفاقا منم دور و برم زیاده اونایی که مریضن مشخصن اما همونام میرن دنبال کسایی که دلشون میخاد تاحالا ن ...

اره عزیزم خیلیا محترمن  خیلیا .ولی خیلیام نیستن چون بخاطر جایگاهی که دارن اگه بی جنبه باشن از خودشون در میرن و ....

اره عزیزم خیلیا محترمن  خیلیا .ولی خیلیام نیستن چون بخاطر جایگاهی که دارن اگه بی جنبه باشن از خ ...

وااقعاهمینهه وااقعا..خداکمکمون کنه وگرنه دام شیطان همیشه پهنه الانم که بدتراز همیشه

ممنونم ازهمه که راهنماییم کردن..اصلا نوشتم که همینارو بشنوم حتی قضاوتا..ادم گاهی تو یه شرایطی زندگی براش سخت میشه همون موقعاست که شیطونم دامشو پهن میکنه..من دقیقا توهمین شرایطم اما خداهمیشه بهم تلنگر زده...برام دعاکنیددد ممنونم که وقت باارزشتونو برام گذاشتین

انشاالله..خداکه ازدلم باخبره ...من ازخداترسیدم همیشه انشاالله همه از شر شیطان دور باشن..ممنونم دوست ...

اصلا همین که اومدی مطرح کردی نشونه اینه که خیلی تو فشاری

من همیشه با همسرم مشورت می کنم و اون موقع نی نی سایت رو نمی شناختم

این موضوع رو بخاطر اینکه نمیشد به همسرم بگم خیلی رو روانم بود. مدام ذهنم درگیر بود چجوری برونمش.

حتی جلوی همکارها با داد و هوار بهش حالی کردم حدش رو بشناسه

میرفت خالی بندی می کرد و داستان سرایی که بخاطر فلان موضوع کاریه که دفعه دیگه که من ناراحت شدم ازش حمایت کنن. خیلی کثافت بود آقای متاهل زن و بچه دار به ظاهر باشخصیت.

چاره ای جز ترک اونجا نداشتم.

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
۱_لطفا شما که تو مرکز بهداشت کار میکنی مادرا که میان خوش اخلاق باشید(قطعا شما هستی، حقیقتش دلم پر بو ...

عزیزمم میدونم..خدامیدونه من سرهمین قضیه اوایل کلی باهمکارام دعواداشتم و ازم متنفربودم چون هرکی میومد میخواست بیاد بچشو پیش من یا من وقت میزاشتم براشون همکارام شکایت میکردن..دوبارم بخاطر رفتارای بدشون شکایت و دعوا داشتم..کاملاا حق داری گاها اشتباه متوجه میشن که اگکه دارن کری میکنن منته..خدا ادمشون کنه...راجب حرف همکارامم میدونم منظورشون همکارای دیگمن که دنبال توجه دکترن..یجورایی حرص دراوردن اوناست که ینی دکتر کاری به شماهانداره ..اما بازم ممنون از نظرت

اصلا همین که اومدی مطرح کردی نشونه اینه که خیلی تو فشاری من همیشه با همسرم مشورت می کنم و اون موقع ...

عزییزم انگارخیلی اذیت شدی چقدر بده میفهمم..دقیقا نمیشه همچین موضوعیو بیان کرد برای کسی...اما خب خیلیام عاشق اینن همچین موضوعیو برای کسایی که دوطرفو میشناسن بگن..اماخب من فقط راهنمایی میخواستم و اروم شدن وگرنه هرگز اینجاکه کسی منو نمیشناسه نمیگفتم

اه چقدر مردای سبک و بی جنبه ای داریم تو ایران. اخه این فرهنگیه. حالم از این زندگی به هم میخوره. هیچی ...

ممنونم عزیزم..چشم..انقدرزیاده که حدنداره انقدر ازین بحثا شده انقد شکایت داشتم که حدنداره..ابرومو سپردم بخدا  و خداروشکر شناخته شدم انشالل که بازم خدا پشتم باشه...انشاالله که همش توهم باشه