2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست
ببین دوستم مردها خرن نمیفهمن وقتی میگی همسرمو دوست دارم فکر میکنن داری میگی من شوهردوستم بعد پیش خ ...

خواهرم من اصلا نزدیکشم نیستم که ازش دور شم...اینجانوشتنم دلیل نیست که من خیلی خوشحالم ازین حس یا نخی دادم یا دنبال چیزیم ..ازخدا باید ترسید که من همیشه ترسیدم

خواهرم من اصلا نزدیکشم نیستم که ازش دور شم...اینجانوشتنم دلیل نیست که من خیلی خوشحالم ازین حس یا نخی ...

متوجه حرف من نشدی یکم بادقت تر بخون

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر مریض همه جا هست به نظر میاد همگاراتون هم بی تقصیر نیستن وگرنه اصلا گفتن این چیزا به شما درست نیس ...

اره گفتم..اونام ب مسخره میگن اخه بنده خداهایی هستن خیلی دنبال توجه دکترن جلوی اونا میگه به خنده که ینی دکتر اصلا نگاهتونم نمیکنه از ترسش همش تو اتاق فلانیه یا ازین منضورا ..وگرنه که اصلا منظورندارن که چیز خاصی بگن...اصلا کسی این فکرو نمیکنه طبیعیه بنظرهمه چون همه راحتن با دکتر جز من...

خواهرم من اصلا نزدیکشم نیستم که ازش دور شم...اینجانوشتنم دلیل نیست که من خیلی خوشحالم ازین حس یا نخی ...

عزیزم سن شما و سن دکتر چقدره؟

واقعا؟؟خداروشکررممنون عزیزم دنبال اینم همینارو بشنوم برای همین نوشتم

عزیزم جامعه خرابه اون دکتر ذاتش بیماره شماکه دخترگلی هستی بهشون فکرنکن

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
محل کارمو نمیتونم عوض کنم..من 24 دکتر34

اون همکار گوساله ای که من داشتم و به نظر باشخصیت می رسید و با همه بیتوجهیهای من انقدر سو تفاهم برای بقیه بوجود آورد که ناگزیر به جابجایی شدم هم الان 34سالشه.

ی جوری گفتی سنش زیاده انگار 60سالشه.

مراقب خودت و زندگیت باش

نه بابا ما همه چیز بزرگ میکنیم کلا خانم ها عادت دارن بگن اگر گفت سلام یعنی اوه اوه من میخواد 😂😂

خداروشکر من اینجوری نیستم..کلا مرد گریزم و بواسطه شغلم ازین توجها و احترامای کرم ریزانه از مردا انقد دیدم که متنفرم و میدونم همش از سر بیماریه..بحث اینه ادم از بعضیا توقع نداره یا تعجب میکنه 

گلم سعی کن ی مدت خیلی جدی برخورد کنی باهاش اصلا با خنده....حرف نزن طوری رفتار کن که اگه فکرو خیالی ه ...

همینه خدامیدونه حتی هربار میاد تو اتاقم میگم بفرمایید دکتر امری هست؟بعد همکارم میخنده ینی دراین حد حتی بااینکه به ایشون مطمن وبدم اینجوری رفتارمیکردم..درضمن متاهلم ایششون میدونه خیلیم از همسرم خوشش میادچون هم کارخودشه

اون همکار گوساله ای که من داشتم و به نظر باشخصیت می رسید و با همه بیتوجهیهای من انقدر سو تفاهم برای ...

انشاالله..خداکه ازدلم باخبره ...من ازخداترسیدم همیشه انشاالله همه از شر شیطان دور باشن..ممنونم دوست عزیز برای راهنماییت

استارتر خوب میکنی که توجه بهش نشون نمیدی ،اکثر مردا دوس دارن مورد توجه جنس مخالف قرار بگیرن ....،و شاید چون تو باهاش رفتارت خشکه ، و بالعکس با همکارا همجنست خیلی گرم ،حسودیش شده ......

الان بدون که زیر نگاه تیز بین همه همکارات هستی و منتظر یه گاف از طرف تو هستن .

عزیزم اصلا توجهی بهش نشون نده تا با این ادا و اطواراش شخصیت خودش بیاد زیر سوال.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزم جامعه خرابه اون دکتر ذاتش بیماره شماکه دخترگلی هستی بهشون فکرنکن

اره بخداااهمش میگم باخودم ازهرکسی هرچیزی ممکنه..امابده ادم گاهی برای بعضیا احترام خاصی قایله یهو همه چی براش میشکنه اصلا بد بین میشه باهمه