2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست
شما سعی کن بهش بی محلی کنی یا رفتارت و نسبت به اون کنترل کنی و کمتر کنی به حرف های دور و بری هام اهم ...

نه خداروشکر خداروکشر همه منو میشناسن و انقد همین جا همکارای دیگه عضوه گری میکنن برای هر نری که فکرشونم نمیره منی که همیشه باحجاب و بدون ارایشم و حتی سلام دکترم گاهی نمیکنم که دنبال توجه باشم ازمردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوست داشتنهایی هست که بوجود میاد ولی طرفین تو قلبشون و باخودشون نگه میدارن و بروز نمیدن

اصلا هم گناه نیست

ی جور احترام و محبت و توجه به همراه داره که کاملا پاکه

اگه رفتارش اذیتت میکنه بهش محل نذار اصلا بیخیال که چنین کسی وجود داره

اگه اذیت نمیشی که مشکلی نیست.

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
اره جات تو بهشته هرکار دلتون میخواد میکنید و جار میزنید و بعدم بقیه رو از قضاوت میترسونید قطعاهر ز ...

شما جاتون بهشته عزیزم...مگه شما برخورد منو دیدی؟اینجا فقط برای درد و دل خواهرانست وگگرنه اگه دنبال چیزی بودم نیازی نبود اینجا جار بزنم..شما قضاوت کن عزیزم راحت باش 

نه خداروشکر خداروکشر همه منو میشناسن و انقد همین جا همکارای دیگه عضوه گری میکنن برای هر نری که فکرشو ...

در کل این فکرا رو دور کن ان شالله که اونم منظوری نداره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
شما جاتون بهشته عزیزم...مگه شما برخورد منو دیدی؟اینجا فقط برای درد و دل خواهرانست وگگرنه اگه دنبال چ ...

من وچه به بهشت

شما الان فکر کن همسرت رو که دوسش داری کسی بیاد درموردش اینجور بگه نظرت چیه؟

یبارم به همسر اون پزشک بیشعور فکر کن

میتونی همینارو جلوی خانومشم بگی؟

من وچه به بهشت شما الان فکر کن همسرت رو که دوسش داری کسی بیاد درموردش اینجور بگه نظرت چیه؟ یبارم ب ...

ببین ناراحت نشو خانم ها بر اساس افکارشون قضاوت میکنن تنها راه شما برخورد جدی با همکاراتون و ایشون هست بزار همه بفهمن اگه شما میخندید از اخلاق خوبتون هست نه چیز دیگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من وچه به بهشت شما الان فکر کن همسرت رو که دوسش داری کسی بیاد درموردش اینجور بگه نظرت چیه؟ یبارم ب ...

معلومه که نمیگم هرگز ..اینجارو بااونجا مقایسه میکنی؟من اینجامینویسم که درد و دل کنم که یکی خاهرانه بیاد بگه نه اشتباه میکنی یکی بیاد بگه شاید ادمارو نمیشناسی..یکی بگه اشتباه برداشت کردی...من خانومشو میشناسم خیلیم براش احترام قایلم...همیشه ام حالشو ازدکتر میپرسم...اصلادلیلی نداره برات اینارو بگم اما گفتم:)اما کاملا حق میدم فکر بد کنی امابرام عجیبه چون ننوشتم که خوشحالم نوشتم که ناراحتم و حس بد دارم