2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست

زياااااد! از كنايه هاى زن داداش و خالههههه بگير تـــــا خانواده شوهر و فاميلاش. 🦂🐍

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم به دل نگیر. من روزی نیست که خواهر شوهرو مادر شوهر و پدرشوهر این حرف رو نزنن همش میگن سنش داره ...

دقیقا همه این حرفارو پدرشوهرو مادرشوهرو کلا خاهربرادراش همه میگن که سنش داره میره بالا و ۳۰ سالش شد چرا بچه نمیارین منم میخندم میگم نه هنو زوده

ولی ازین خبر ندارن که ما خودمون میخوایم و هنو نشده حتی ۳ ماه پیش یه سقطم داشتن ولی اونا خبر ندارن فکرمیکنن نمیخوایم

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش به مامان و بابام...متاسفانه از جانب شوهرم توی عصبانیت...

سلول به سلول یادآوریش میسوزونتم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
هرکسی به نوعی دل مارومیشکنه...خداروشکرتنوع زیاده خسته نمیشیم تیروعیدگرفتم چنسال پیش خیلی لاغرو ...

عزیز دلم منم کم کاری دارم 

من داشتم درباره تیروییدم و آزمایشم با خواهرم حرف میزدم و عوارضش به جای همدردی برگشت گفت واااااای من اصلا دوست ندارم دخترم کم کاری تیرویید داشته باشه   

سرهمین تیروعیدم خیلی حرفای سختی شنیدم 😭 همه میگفتن چقد زشت شدی چقد لاغرم مردنی شدنی چقدازقیافه افتادی یبارمادرم گفت چشات ازحدقه زده بیرون دماغتم گنده نشون میده  توهمه لباسات گم میشی رفتی دکتراصا ببینی میتونی برابچه اقدام کنی یانه ممنوعه برات 😞 هیچوقت این خرفارونمیبخشم هیچوقت

سعی میکنم ترمیم میکنم یه تلنگر یه حرف کوچیک همشو برمیگردونه

چون واقعا نتونستی از اتفاق های گذشته بگذری ، ذهنت هنوز درگیر سر اون مسائل و حرفا

با یه بهونه یا حتی یه حرف  کوچیک مثل یه زخم قدیمی سر باز میکنه

اگه واقعا واست اذیت کنندست کاش از یه متخصص کمک بگیری 

یادم تورو فراموش..
اره با منت و موس موس میان ادمو میبرن بعدش اینجوری میگن

من ازدواج دوممه البته توعقدجداشدم خودم همسر دوم بودم سه تاخواهرشوهر عقده ای داشتم تومدت۴ماه عقدانقدراذیتم کردن ک الان هم خیلی حاضرجواب شدم هم بی خیال ولی مادرشوهرم ادم خوبیه خدالعنتشون کنه سه تا وحشی بودن 

😜
سرهمین تیروعیدم خیلی حرفای سختی شنیدم 😭 همه میگفتن چقد زشت شدی چقد لاغرم مردنی شدنی چقدازقیافه افتا ...

عزیزم زن دایی من تیروید بدخیم داره الان دوتا بچه داره پسرش داره زن میگیره دخترشم دانشگاه مهندسی میخونه امیدت به خدا باشه الان اینقد علم پیشرفت کرده که جای نگرانی نیس 

میگن فحش باده هواس 

برای اونیکه میزنه شاید باد هوا باشه.ولی برای اونیکه مخاطب قرار گرفته مثل سرطانه...وقتی ام دردناکتر میشه ‌که از کسی بشنویش که انتظارشو نداری...کسی که بهشون مدیونه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
هرکسی به نوعی دل مارومیشکنه...خداروشکرتنوع زیاده خسته نمیشیم تیروعیدگرفتم چنسال پیش خیلی لاغرو ...

الهییییی اگ هنوزم لاغری بگو ی پودر هس بگم بخربخور زود چاق میشی،شوهره منم لاغر بودازاین میخوره ماشالا خوب شده،بی عوارضم هس

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪