2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست
عزیز دلم منم کم کاری دارم  من داشتم درباره تیروییدم و آزمایشم با خواهرم حرف میزدم و عوارضش به ...

عزیزم شاید حساس شدی یا خواهرت متوجه حساسیت تو نشده نخواسته ب خودش و بچش فکر کرده

شاید قصدش اذیت تو نبوده ..

یادم تورو فراموش..
چون واقعا نتونستی از اتفاق های گذشته بگذری ، ذهنت هنوز درگیر سر اون مسائل و حرفا با یه بهونه یا حتی ...

همسرم میگه برمیگشتم عقب باهات ازدواج نمیکردم

من ازت بچه نمیخوام 

اینا یه گوشه از حرفاشه تو چند ماه اول نامزدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرفی که دلمو سوزوند این بود که نامزدم گفت چون بی پدری عقده ایی شدی کمبود داری 

بگو توام دیریازود بی پدر میشی ببینم تو تحملشوداری

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم زن دایی من تیروید بدخیم داره الان دوتا بچه داره پسرش داره زن میگیره دخترشم دانشگاه مهندسی میخو ...

من اصلا ناراحت نیستم وهرروزم شکرخدارومیکنم تازه دوماهه فهمیدم تیروعیددارم وانقدحرف شنیدم ولی قربون خدابرم اینجوروقتاادم میفهمه چقدرادماعوضین...وفقط بایدبچسبی به همون بالاسری چون فقط اونه که دستتو میگیره وهواتوهمیشع داره

تا حالا ندیدم یه پدر به دخترش بگه برای خراب شو و پول در بیار خداروشکر که ذات خوبی داشتم 

ایشالله شاد و خوشبخت باشی

اگه هم کسی پدرش بهش بگه ب بقیه نمیگه عزیزم..

خداروشکر خودت عاقلی

یادم تورو فراموش..
همسرم میگه برمیگشتم عقب باهات ازدواج نمیکردم من ازت بچه نمیخوام  اینا یه گوشه از حرفاشه تو چن ...

تو‌ دعوا این حرفا رو زده؟

یعنی توعم چیزی گفتی ک ممکنه ب اون بر خورده باشه خوساته باشه جواب بده یا واقعا هدفش دل شکستن بوده؟

از دلت دراورده؟

اگخ نه چرا ولش نمیکنی این ادمیه ک بخوای تا اخر عمر‌کنارش باشی؟

یادم تورو فراموش..
خیلی رو خانوادش حساس نیست حتی فحش هم بدم 

چ جالب،شایدم هست ولی خودشو میزنه ب بی خیالی ک نقطه ضعف دستت نده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من اصلا ناراحت نیستم وهرروزم شکرخدارومیکنم تازه دوماهه فهمیدم تیروعیددارم وانقدحرف شنیدم ولی قربون خ ...

مطمن باش 80درضد از ادما تیروید دارن فقط تو نیستی اینقد بهش فک نکن تا نفسم داری برو درمان شو وظیفه شوهرته درمانت کنه،با مهربونیم به شوهرت بگو دنیا خیلی کوچیکه توم مریض بشی من هیچوقت یه ثانیه ولت نمیکنم پس توم پشتیوانم باش