زياااااد! از كنايه هاى زن داداش و خالههههه بگير تـــــا خانواده شوهر و فاميلاش. 🦂🐍
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
فحش به مامان و بابام...متاسفانه از جانب شوهرم توی عصبانیت...
سلول به سلول یادآوریش میسوزونتم
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
وقتی پدرم دلمو میشکست دوباره و دوباره هر شب اشک میرختم بیخیالش شدم و الانم فقط برای یه روز دلم میشکنه وقتی نامزدم حرف بد میزنه بعد فراموش میکنم یعنی پوستم کلفت شده
اره با منت و موس موس میان ادمو میبرن بعدش اینجوری میگن
من ازدواج دوممه البته توعقدجداشدم خودم همسر دوم بودم سه تاخواهرشوهر عقده ای داشتم تومدت۴ماه عقدانقدراذیتم کردن ک الان هم خیلی حاضرجواب شدم هم بی خیال ولی مادرشوهرم ادم خوبیه خدالعنتشون کنه سه تا وحشی بودن
عزیزم زن دایی من تیروید بدخیم داره الان دوتا بچه داره پسرش داره زن میگیره دخترشم دانشگاه مهندسی میخونه امیدت به خدا باشه الان اینقد علم پیشرفت کرده که جای نگرانی نیس
برای اونیکه میزنه شاید باد هوا باشه.ولی برای اونیکه مخاطب قرار گرفته مثل سرطانه...وقتی ام دردناکتر میشه که از کسی بشنویش که انتظارشو نداری...کسی که بهشون مدیونه
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!