2777
2789
عنوان

اقدامی های بهار 98🌼🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 67 پست
حالا من الان تمام علایم پریودی رو دارم دایم حس می کنم پری اومده میرم چک میکنم با اینکه من دارم شیاف ...

اصن حس بلاتکلیفی مسخره ایه

منو ک جو گرفته،میخوام خرنوب هم بخرم شوهرجان بخوره

تقویت بشه😂

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن حس بلاتکلیفی مسخره ایه منو ک جو گرفته،میخوام خرنوب هم بخرم شوهرجان بخوره تقویت بشه😂

نمیدونم امروز صبح عکس بی بی چکمو تو گروه گذاشتم همه تبریک گفتن

ولی من همش ترس دارم این مثل قبلیا بشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
نمیدونم امروز صبح عکس بی بی چکمو تو گروه گذاشتم همه تبریک گفتن ولی من همش ترس دارم این مثل قبلیا بش ...

ان شاءالله که هرچی صلاحتونه قسمت بشه، خدا ی کوچولوی سالم و صالح بهتون بده💙

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
سلام عزیزم  خوش اومدی  چند وقته اقدامی؟؟؟

ممنون دو سال و نیم اقدامم ولی تا جالا امپول ازاد سازی این دکترا بهم ندادن یکی میگه تنبلی دارم اون یکی میگه نه ندارم و سنوم خوبه باید برم عکس رنگی داروی بارداریم  ندادن تا اینکه این ماه برای ائلین باذ قراره استفاده کنم 

البته بگم دو دوره لتروزل استفاده کذدم بدون امپول ازادسازی و متفورمین هم یه دوره خوردم 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ممنون دو سال و نیم اقدامم ولی تا جالا امپول ازاد سازی این دکترا بهم ندادن یکی میگه تنبلی دارم اون یک ...

من برای پسرم ۲سال منتظر بودم ، عکس رنگی که انداختم کمتر از ۵ماه بعدش باردار شدم

من برای پسرم ۲سال منتظر بودم ، عکس رنگی که انداختم کمتر از ۵ماه بعدش باردار شدم

یعنی میگی برم عکس رنگی 

اخه میترسم واینکه میگم یکی دوماهی دارو استفاده کنم اگه نشد بعد برم بهت. نیست؟

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
یعنی میگی برم عکس رنگی  اخه میترسم واینکه میگم یکی دوماهی دارو استفاده کنم اگه نشد بعد برم بهت ...

ببخش عزیزم دیشب نتم قطع شد

هرچی صلاح میدونی انجام بده ولی عکس رنگی خوبه

حتی سرچ کنی خیلیا بعد عکس انداختن باردار شدن

ببخش عزیزم دیشب نتم قطع شد هرچی صلاح میدونی انجام بده ولی عکس رنگی خوبه حتی سرچ کنی خیلیا بعد عکس ...

بله عزیزم درسته حالا گفتم این ماه و ماه بعد رو دارو مصرف کنم نشد برم عکس

ممنون دو سال و نیم اقدامم ولی تا جالا امپول ازاد سازی این دکترا بهم ندادن یکی میگه تنبلی دارم اون یک ...

منم دقيقا شرايطم مثه شماس لتروزول و متفورمين بهم داده دكتر اما آمپول ازاد سازي نميده! دليلشم ميگفت بقيه فوليكول هات كه سايزشون مناسب نيست خراب ميشن منم حس ميكنم تخمك هام اصلا ازاد نميشن كه باردار بشم☹️☹️

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
سلام منم اقدامی هستم 9 ماهه توی اقدامم قرص متفورمین و لتروزول خوردم آمپول مریونال هم زدم و هیچ گونه ...

انشاالله به زودی زود باردار بشی

منم اولین بارداری بعد عکس رنگی شد😃