2777
2789
عنوان

اقدامی های بهار 98🌼🌼🌼

2270 بازدید | 67 پست

خانومایی که تو اقدامن یا اونایی که تازه می خوان اقدام کنن ، اگه دوست دارید بیاید دور هم باشیم از حال هم خبر بگیریم و از تجربیات هم استفاده کنیم😍

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

سلام، من یک اقدامی هستم🤚🏻

علایم پری نداشتم، از هولم امروز آز دادم، منفی بود😞

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

سلام من سی سالمه 

مشکل تنبلی تخمدان دارم

یک زایمان زودرس تو ۲۴ هفته داشتم و پسرم رو از دست دادم

بعد از اون دو تا بارداری پوچ داشتم و بازم سرانجامی نداشت

هر سه بارداری قبلم با داروهای کمک باروری بوده

این ماه هم دارو گرفتم ، یک فروردین آمپول اچ سی جی زدم و دو روزه بی بی چک هاله خیلی خیلی کمرنگ میندازه ولی من میترسم برم آزمایش بدم😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست داشتم تو اقدام بودم اما نميشه 😔 خيلي واسم دعا كنيد 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼
سلام، من یک اقدامی هستم🤚🏻 علایم پری نداشتم، از هولم امروز آز دادم، منفی بود😞

سلام عزیزم

چند وقته اقدامی؟؟؟؟؟

چند روز عقب انداختی؟؟؟؟

منم دوست داشتم تو اقدام بودم اما نميشه 😔 خيلي واسم دعا كنيد 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

انشاالله زودتر شما هم اقدام کنی

میتونم بپرسم چرا نمی تونی اقدام کنی؟؟

سلام عزیزم چند وقته اقدامی؟؟؟؟؟ چند روز عقب انداختی؟؟؟؟

راستش اصن عقب ننداختم😂

امروز موعدم بود ولی علائمی نداشتم،خیلی دل دردای بدی گرفتم گفتم برم آز بدم

مطمئن بشم

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
انشاالله زودتر شما هم اقدام کنی میتونم بپرسم چرا نمی تونی اقدام کنی؟؟

همسرم نيست،واسه اقامت رفته خارج از كشور تا من برم هم طول ميكشه

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼
راستش اصن عقب ننداختم😂 امروز موعدم بود ولی علائمی نداشتم،خیلی دل دردای بدی گرفتم گفتم برم آز بدم ...

ای جانم 

انشاالله به زودی زود مامان بشی

همسرم نيست،واسه اقامت رفته خارج از كشور تا من برم هم طول ميكشه

آخی ، الهی 

انشاالله هر وقت اقدام کردی سریع نتیجه بگیری

شاید اینجوری شرایطتتونم خیلی بهتر باشه

راستش اصن عقب ننداختم😂 امروز موعدم بود ولی علائمی نداشتم،خیلی دل دردای بدی گرفتم گفتم برم آز بدم ...

حالا من انقدر تو پرم خورده دو روزه می خوام برم تست بدم پاهام یاری نمی کنه😂

حالا من الان تمام علایم پریودی رو دارم

دایم حس می کنم پری اومده میرم چک میکنم با اینکه من دارم شیافم میزارم هر شب

منم اقدامیم 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
حالا من انقدر تو پرم خورده دو روزه می خوام برم تست بدم پاهام یاری نمی کنه😂

منم خواهرشوهرم مجبورم کرد