2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
عزیزم میشه اسم دارو رو بگی همسرم منم  آزو اسپرمی هست

بخدا نمیدونم اما مهم ترین موادش گرده خرما و گیاه جنسینگ بود و اینکه کنار اون پیاز درمانی  داشتیم معجون پنج مغز هم همینطور شیرو عسل هم که هر شب و صبح میخورد

خدایا به حق حضرت علی اصفر به منم یه نی نی بده امین🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشالا هر چه زودتر. باردار بشی بچه سالم بیاری خدا دلتون شاد کنه ..استارتر یک دو سال حتی سه سال اشکال نداره ممکنه بعدش بهتر بشه بدن باردار شی من دیدم خانمهایی که پنج شیش سال بعد باردار شدن امیدت به خدا باشه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
گلم میتونم بپرسم ذخیره ات چند بود؟

1.6 هس برا من 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم ایشالا هر چه زودتر. باردار بشی بچه سالم بیاری خدا دلتون شاد کنه ..استارتر یک دو سال حتی سه سال ...

مرسی عزیزم توکل ب خدا

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

[QUOTE=86503393]۱.۶که عدد خوبیه،بالای یک کلا خوبه،اخه چرا ای وی اف؟؟؟؟؟اصولا زیر ۸دهم رو آی 

عزیزم از چنتا دکتر ک مشورت خواستم گفتن برا سن تو پایینه و توی سایت هم بودن بچه هایی ک میگفتن با همین ذخیره رفتن ای وی اف ،البته من ضعیف هم هستم 

۱.۶که عدد خوبیه،بالای یک کلا خوبه،اخه چرا ای وی اف؟؟؟؟؟اصولا زیر ۸دهم رو آی وی اف میکننننننن

برای من 0.01

مثل جوک میمونه 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
برای من 0.01 مثل جوک میمونه 

عزیزم شما بچه نداری؟

نه

براتون دعا میکنم ،شاید دعای من هرچند در حق خودم مستجاب نشده هنوز ولی در حق شما مستجاب بشه ، امیدتون ب خدا باشه ،ما برای باردار شدن 1 تخمک لازم داریم ن بیشتر ،خدا بزرگه