بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم میشه اسم دارو رو بگی همسرم منم آزو اسپرمی هست
بخدا نمیدونم اما مهم ترین موادش گرده خرما و گیاه جنسینگ بود و اینکه کنار اون پیاز درمانی داشتیم معجون پنج مغز هم همینطور شیرو عسل هم که هر شب و صبح میخورد
خدایا به حق حضرت علی اصفر به منم یه نی نی بده امین🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ایشالا هر چه زودتر. باردار بشی بچه سالم بیاری خدا دلتون شاد کنه ..استارتر یک دو سال حتی سه سال اشکال نداره ممکنه بعدش بهتر بشه بدن باردار شی من دیدم خانمهایی که پنج شیش سال بعد باردار شدن امیدت به خدا باشه
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم ایشالا هر چه زودتر. باردار بشی بچه سالم بیاری خدا دلتون شاد کنه ..استارتر یک دو سال حتی سه سال ...
مرسی عزیزم توکل ب خدا
[QUOTE=86503393]۱.۶که عدد خوبیه،بالای یک کلا خوبه،اخه چرا ای وی اف؟؟؟؟؟اصولا زیر ۸دهم رو آی
عزیزم از چنتا دکتر ک مشورت خواستم گفتن برا سن تو پایینه و توی سایت هم بودن بچه هایی ک میگفتن با همین ذخیره رفتن ای وی اف ،البته من ضعیف هم هستم
براتون دعا میکنم ،شاید دعای من هرچند در حق خودم مستجاب نشده هنوز ولی در حق شما مستجاب بشه ، امیدتون ب خدا باشه ،ما برای باردار شدن 1 تخمک لازم داریم ن بیشتر ،خدا بزرگه