2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
فقط ب همه خانما یی ک تازه ازدواج کردن و بچه نمیخوان توصیه میکنم حتما ازمایشا و سونوهای لازم رو بدن ک ...

منم فعلا بچه نمیخوام ولی نمیدونم چه پیشگیری هایی باید بکنم تا وضعیتم نرمالمو تا اون موقع حفظ کنم چه ازمایش هایی باید بدم

ای جاان💔💔😢

برا بچه دار شدنتون ۵ تا قل هوالله خوندم

انشاالله خدا به حق دستای بریده حضرت ابوالفضل و کوچکترین شهید دشت کربلا دامنتو زود زوووود سبز کنه 🙏🙏

انشاالله خدا بهتون ی بچه سالم و صالح بده🙏🙏🙏

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون دعا میکنم ،شاید دعای من هرچند در حق خودم مستجاب نشده هنوز ولی در حق شما مستجاب بشه ، ...

امیدم به خداست. 

دارم چله زیارت عاشورا برمیدارم از طرف خانم ام البنین هدیه به حضرت زهرا

من ناامید نیستم.  تولد کلا معجزه اس.  راضی ام به رضای خدا. 

ان شاءالله  خدا به هممون بده اگه صلاحه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بچه ميخوايد بياريد تو اين گروني و بي آبي و بيكاري ناامني جامعه بهش ظلم كنيد؟ نكنيد توروخدا

عزیزم من قصد ظلم کردم ندارم ،دنیا اونجوری ک شما میگین وحشتناکم نیس ،ما هم 1 دونه بیشتر نمیخوایم ک،شاید متاهل نیستین ،بعد از چندسال ازدواج نیاز ب بچه واقعا حس میشه و اتفاقا اگه خدا ب من بچه بده همه تلاشمو میکنم برای زندگیش 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
 عزیزم من قصد ظلم کردم ندارم ،دنیا اونجوری ک شما میگین وحشتناکم نیس ،ما هم 1 دونه بیشتر نمیخو ...

اره گاهی اوقات ادم حس میکنه خونش صدای بچه را کم داره دیگه.... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ازته دلم واست دعا میکنم . به امید خدا سال دیگه نی نی به بغلی

عزیزم من قصد ظلم کردم ندارم ،دنیا اونجوری ک شما میگین وحشتناکم نیس ،ما هم 1 دونه بیشتر نمیخو ...

عزيزم منظورم اين نيست كه شما ظلم ميكني به بچه 

اين اوضاع منظورمه كه تو مدرسه ها تجاوز ميشه به بچه مشكل بيكاري و بي آبي از همه بدتر

والا منم تو خانواده مرفه اي هستم ولي تو اين وضع جامعه كه يه كار نيست و بخاطر مسائل اقتصادي ازدواجم كم شده واقعا احساس بدبختي دارم😔😔

ای جاان💔💔😢 برا بچه دار شدنتون ۵ تا قل هوالله خوندم انشاالله خدا به حق دستای بریده حضرت اب ...

ممنون عزیزم ،ایشالله شمام حاجت روا شین

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
 عزیزم شما بچه نداری؟

استارتر جون من دوتا بچه دارم و واسه اومدنشون انتظاری نکشدیم ولی میدونم که اگه نبودن چقدر الان حالم بد بود این متنو بخون واسه تو گزاشتمش

امروز تولد باب الحوائجه برو در خونش و شک نکن دست خالی

برنمیگردی 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اره گاهی اوقات ادم حس میکنه خونش صدای بچه را کم داره دیگه.... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره از ...

ممنونم

دختر عمه ی من بعده هفده سال سه قلو باردار شد بدون هیچ دارو و دکتری

منظورم اینه نا امید نباشین

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
استارتر جون من دوتا بچه دارم و واسه اومدنشون انتظاری نکشدیم ولی میدونم که اگه نبودن چقدر الان حالم ب ...

بله عزیزم ممنونم ،چشم حتما اینکارو میکنم

دختر عمه ی من بعده هفده سال سه قلو باردار شد بدون هیچ دارو و دکتری منظورم اینه نا امید نباشین

امیدم ب خداست ،من با هر بار شنیدن خبر بارداری خانمای منتظر انگار ک خدا ب خودم بچه داده ،خیلی خوشحال و امیدوار میشم