2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست
 مرسی عزیزم ایشالله ماه اینده اقدام میکنیم ،خداروشکر برای عمتون خیلی خوشحال شدم ایشالله خدا بچش ...

چند سال جلوگيري كردي و روش جلوگيريت چي بوده؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا خدا لطف بزرگش رو شامل حالت میکنه و شما ام دامنت سبز میشه از ته ل واست دعا میکنم عزیزم خدا بزرگه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

استارتر عزیز من بارها تو این سایت گفتم وقت و پولتونو حروم نکنید 

برید یزد بیمارستان مادر دکتر افلاطونیان 

تعداد دقیق نمیدونم ولی خیلیا از جمله خواهر من بعد ده سال با عملی که این دکتر روش انجام داد به صورت طبیعی باردار شد 

امیدوارم خدا ارزوی دل همتون رو بر اورده کنه به حق این ماه عزیز 

برا داداش منم دعا کنید کم کم داره میشه 20سال که بچه دار نمیشن   خدا میدونه چند بار گریه کرده

منم برا تنظیم پریودم رفتم دکتر باورم نمیشه هنوز اصا انتظار نداشتم دکتر بهم گفت احتمالا لوله هات متور ...

خواهر من هر دو تا لوله هاش کاملا با عفونت بسته شده بود ، همین دکتر افلاطونیان بیمارستان مادر یزد رفت عمل شد و سه ماه بعدش باردار شد

دوستم تو بيمارستان زینب شیراز ای وی اف کرده امروز قلب نی نی شو دید، تنها شما نیستی خیلی ها یکیش خود ...

عزیزم میشه بپرسین ازش که هزینش چقدر شده?

منم ازمایش شوهرمو که ده دکتر دید گفت فقط باید ای وی اف بشین هزینشو ندارم برم انجام بدم خیلی عذاب میکشم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

عزیزم غصه نخور انشالله که بحق شش ماهه حسین به زودی خبربارداریتوبدی منم مثل شماهستم کامل درکت میکنم دنیا رو سرم خراب شد وقتی بااون حرفا ازاتاق دکتر بیرون اومدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه& ...

استارتر درست میشه ها با طب سنتی پیش برو رحمتو گرم نگه دار

راستی کم مونده به تولد حضرت رقیه روز تولدش از خودش بخواه مطمئن باش دست خالی برنمیگردی

من تنبلی داشتم ولی اقدام نکرده بودم همش میگفتم خدایا میترسم اقدام کنم بعدش به درد سر بیفتم هی این دکتر و اون دکتر 

تولد حضرت رقیه رفته بودم جشن همونجا ازش خواستم با اولین اقدامم باردار شدم

مدیونشم واقعا

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
من اشک همسرمو دیدم دلم آتیش گرفت   تو دعوا بهش گفتم پسره دهاتی  چون شهرستانیه با چنا ...

اخخخی عزیزم😅

ان شالله همیشه دل خوش باشین 

یاد خودمون افتادم اون موقع زمان حماقت و جهالتم بود با همین حرفا باعث شدم اشکش درآد بماند که اون زیاد اشک منو درآورده بودا

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
مرسی ک لینکش رو گذاشتی

سلام استارتر عزیزم ،یکی از همکارام بعد از ۷سال به روش طبیعی باردار شد فقط طب سنتی تونست جواب بده بعد این هفت سال  هر دکتری که بگم رفت حتی عکس رنگی هم گرفت رفتن طب سنتی معلوم شده که طبع بدن هردوشون یکی وخیلی دلایل دیگه که بعد ۴ماه تحت نظر بودن باردارشده وخرداد بچش بدنیا میاد 

عزیزم خداروشکر با روش آی وی اف میتونید بچه دار بشید منم ذخیره تخمدانم کم بود آی وی اف کردم همون بار ...

عزیزم میشه بگین هزینتون چقدر شد?

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم برا تنظیم پریودم رفتم دکتر باورم نمیشه هنوز اصا انتظار نداشتم دکتر بهم گفت احتمالا لوله هات متور ...

ای بابا منم دیر دیر پری میشم دوماه یبار هنوز دکتر نرفتم نکنه منم اینجورم . از کجا متوجه شدی عفونت داری