2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30793 بازدید | 545 پست
 با سلام و احترام خدمت آقای افلاکی و عزیزان زحمت کش گروه و دیگر دوستان، امیدوارم سال عالی در ان ...

این نظر ی کاربره...ی کانال تو تلگرام

هر کی دوره رو تهیه کرده نتایجشو میذارن ک بقیه بخونن

خواستین ی مدت عضو شین اگه باب میلتون بود تهیه کنین نخواستین هم تهیه نکنین

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
استارتر کدوم شهری؟

شیراز

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ازکیه؟

من

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

عزیزم اولا که توکلت برخدا باشه ناامید نشو ،دوم اینکه بزار از همسایه خواهرم برات بگم که یه خانم و آقا جوان که دختر خاله و پسر خاله بودن با هم ازدواج میکنن باردار نمیشع خانمه و دکتر ها بهشون گفتن که باید با لقاح مصنوعی (آی وی اف) باردار بشی خلاصه این زن و شوهر که وضع مالی  اوکی هم نداشتن بمدت 10 الی 11سال که نازا بودن چندین بار آی وی اف های پیشرفته توی تهران  اصفهان و ... انجام دادن تا بعد از 11سال بعد از آخرین آی وی اف خانمه باردار میشه دو قلو ،که الان دو قلوعا 3سالشونه خلاصه بعد از زایمان به خیال اینکه نازاست و طبیعی باردار نمیشه جلوگیری نداشتن زد و یهو خدا خواست خانم ناخواسته و طبیعی بعد از 7ماه که از زایملنش گذشته بود باردار میسه و یه دختر هم به این روش خدا بهشون داد  شکم اولش دو قلو پسر بود ،اینو گفتم که تو هم تاامید نشی مگه آی وی اف چیه  بد که نیست بلکه یه معجزه درمانی محسوب میشه ولی باید صبر پیشه کنی تا موفق بشی در اینراه

من يك سال ازدواج كردم يك سال هم نشده شوهرم سالمه خودم تنبلي دارم و كيست امروز ازم پرسيد چرا بچه دار ...

ایشالله

استارتر شیرازی؟؟؟

اره

طب سنتی رفتی؟ سویق بخورید خیلی خووووبه..سویق سنجد مخصوصا... عسل سیاه دانه و...

ن سنتی نرفتم ولی بجز سویق بقیه رو خوردم

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

بله

ماهم چهارساله منتظریم با دوتا سقط 😞😞😞منم دیگه ناامیدم مشکل ایمنی دارم 

نا امید نشین خدابزرگه