2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست
انشالله حل میشه😊😊 ب امیدروزی ک تاپیک بارداری توبزنی دوست من😍

ممنون ،خدا از زبونتون بشنوه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم با خوندن تاپیکت اشکای منم سرآزیر شد امیدوارم تو سال جدید ی نی نی سالم و صالح خدا بهتون ببخشه&n ...

ممنونم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

طب سنتی رفتی؟

سویق بخورید خیلی خووووبه..سویق سنجد مخصوصا... عسل

سیاه دانه و...

عزيزم با همه وجودم براي شما و همه اونايي كه در ارزوي فرزندن دعا ميكنم بچه دار بشن

محتاجیم ب دعا واقعا

اللهم صل علی محمد و آل محمد برای حاجت رواییتون عزیزم😢🙏

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
فقط ب همه خانما یی ک تازه ازدواج کردن و بچه نمیخوان توصیه میکنم حتما ازمایشا و سونوهای لازم رو بدن ک ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

کسی نبود جوابمو بده؟؟؟ درخواست دوستی بده یگی من سکالمو بپرسم بخدا ثواب داره 

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

ماهم چهارساله منتظریم با دوتا سقط 😞😞😞منم دیگه ناامیدم مشکل ایمنی دارم 

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏

یه جوری اشک تو چشمام حلقه زد تا اون قسمتی که گفتی نظر این دکترم مثل بقبه دکتراست.فکر کردم الان میخوای بگی دکتر گفته خدای نکرده دیگه بچه دار نمیشید.تا اینکه خودم باید آی وی اف کنید.یعنی اون لحظه قیافم 😒 شد دقیقا.

یه جوری گفتی آی وی اف نگار چی هست.برو خدا رو شکر کن که با درمان ساده ای مثل ای وی اف بچه دار میشی

.آخه این موصوع هم اشک ریختن داشت

خیلی خودشون مشکلم ندارن ولی میرن آی وی اف میکنن باز.به جای فکز کردن برای این مسائل واقعا بی اهمیت سعی کنین زودتر شروع کنین درمانو تا زود بچه بیاد بغلتون

دختر خاله من دختر عمه ام کپو خیلیای دیگه که میشناسم با آی وی اف بچه دار شدن ۶مکار شوهرم دوقلو دختر