2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست
روشهای پیشگیریتون چی بوده

طبیعی ،اصلا قرص مصرف نکردم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ،اره باید خدا بخواد 

نگران نباش عزیزم دختر خاله من بعد از ۱۴ سال بدون هیچ دوا و دکتری طبیعی باردار شد و خدا یه دختر ناز بهش داد 

از اولش گفت من دکتر نمیرم خدا باید بده و داد

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عزيزم خدا بهت يه ني ني ميده به همين زوديا مطمين با

من٥ساله ازدواج كردم و يك ساله اقدامم همسرم اسپرمش ضعيفه و خودم مشكلي ندارم

جالب اينجاس كه من سال اول عروسي شوهرمو بردم از داد براي اينكه مي خواستم جلوگيري كنم مي خواستم خيالم راحت بشه دكتر كفت خوبه بعد٤سال همون ازمايشو به يه نفر ديكه مشون دادم كفت خيلي ضعيفه 

همش دارم اون دكتر اولي رو لعنت ميكنم 

چون من ادم سهل انكاري نبودم ولي اون باعث شد الان منتظر بمونيم 

خدا بخواد حله عزيزم

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
منم ۷ساله منتظرم شوهرم داغون شده ماهم آخرش همین ای وی اف

خدا ب شمام بده من با تمام وجودم منتظرا رو درک میکنم و برا همه دعا میکنم ولی چ کنم ک قسمت اینه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

عزیزم مگه آی وی اف چی هستش مگه چیز بدیه؟ زندگیو به کام خودتون تلخ نکنین مشکلاتو بزرگ نکنین. اشکال نداره با همون آی وی اف هم بچه دار شین بازم بچه خودتونه دیگه چه فرقی داره

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍
توالان باید محکم ترباشی  شوهرتوآروم کردی؟

خیلی  سعی کردم خودم رو بیخیال نشون بدم ،کلی دلداریش دادم بنده خدا اصلا ب روی خودش نیوورد ک گریه کرده تا شب حرف نمیزد و میگفت ی کم خستم 

توروخداااااا هرکی میدونه به سوالم جواب بده توروخدا

دارم میمیرم از استرس 

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

من يك سال ازدواج كردم يك سال هم نشده شوهرم سالمه خودم تنبلي دارم و كيست امروز ازم پرسيد چرا بچه دار نميشيم ما...دلم خيلي گرفت ..خدايا مارو سال جديد نااميد نكن هركسى لايق بچه دارشدنه نااميد نشه😔🙏🏻

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....