2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30793 بازدید | 545 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاش نوشته ١٨ سالمه بخاطرقضاوت نی نی سایتی ها گفتم بچه ندارم.ولی فهمیدم هرچی بگم قضاوت میکنن پس میگ ...

😞😞😞😞😞😞

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

عزیزم دکترارو ناامید میکنن

دوست منم مشکل داشت گفتن ک باید ای وی اف کنه

چند ماه افسردگی گرفت ولی ی نفرطب سنتی معرفی کرده بود رفته بودن بعد ی ماه نتیجه گرفته الان ۸هفتشه

توام ناامید نشو خدا بزرگه 

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان عوضی😡😡😡
اسی با اجازت  دخترم تیرویید سه روزگیش ۶ بود گفتن مشکوکه رفتم آز داد دوباره شد ۱.۹. بعد ۲ ...

اگر دکتر گفته خوبه چرا نگرانی یه دکتر دیگه نشون بده یا ازمایش دیگه بده از نگرانی دربیای از استرس بهتره 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
پارسال كلي خرف بهم زدن منم عقد بردم و ترسيده بودم و كسي نميدونست و بابام ميگفت درست چي و ...تو نيني ...

نظر ندادن خیلی فرق داره بااینک بگی ندارم.

قضاوت کنن خب.من ١٥ سالگی ازدواج کردم.الان ٢١ ام ی بجه ده ماهه دارم.وبسیاربسیار اززندگیم راضیم.

بذا قضاوت کنن...

💚🌱

عزیزم توسل شوبه حضرت رقیه وعلی اصغر۱۲۴۰۰۰صلوات ۱۱۴تایاسین به حضرت مریم ام البنین فاطمه زهراوحضرت زینب صلواتاتموم نشده به حاجتت رسیدی منم اول باورم نمی شد ولی رسیدیم حالا ببین کی بهت گفتم یعنی مطمئنم که میرسی 

ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

منم اولین بار ک قرار شد سقط کنم شوهرم خیلی گریه کرد.سری های بعد جلوش محکم میگرفتم خودمو و توخونه تنهایی زجه میزدم ولی الان پوستم کلفت شده

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
نظر ندادن خیلی فرق داره بااینک بگی ندارم. قضاوت کنن خب.من ١٥ سالگی ازدواج کردم.الان ٢١ ام ی بجه ده ...

نظري نميدادم 

شرايط من فرق داشت تو واقعيت ميدونستن نيني سايت نميدونستن

قضاوت فقط کار خداست...
مشکل از کیه

مشکل از من 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه .یکی از دوستای من دختر خاله مادرش تو 50 سالگی با آی وی اف بچه دار شده. فکر کنم تا یک ماه دیگه بچش دنیا بیاد.

الهی بگردم😔 چقدر واقعا یه موقعا آقایون مظلومن😔

خیلی ،وقتی دیدم خیلی دلم شکست 

شوهر من سه شبه داره گريه ميكنه به خاطر كاري كه پدرش در حقش كرد به دروغ دوسال با زندگي همسرم بازي كرد ازش بيگاري كشيد به اميد اينكه بهش يه سرمايه بده خونه بخريم بعد دوسال كه كارش تموم شد زد زيرش گفت پشيمون شدم نميدم 

يعني حد يه كارگر افغاني از پسرش بيشتر بود حلالش نميكنيم هيچ وقت كه از حق من و بچه هام زد جيب خودش و داماداش رو پر كرد

منو پسرام   
ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

انشاالا به حق ای ماه عزیز خدا حاجت دلت را بده و دامنت سبز بشه😍

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏