2777
2789

جونم براتون بگه اوایل که ازدواج کرده بودیم مادرشوهرم با اینکه آدم خیلی خوبیه ولی خیلی اذیتم میکرد بعد که برمیگشتیم من با صدای بلند و چهره پر از نفرت منتقل میکردم به شوهرم خیلی شوهرم هم کلی داد و بیداد میکرد و میگفت پشت سر مادرم حرف نزن بعد میرفت پیش مادرش و عصبانی تر برمی گشت پیش من و کلی داد و بیداد میکرد مثلا یه بار من و پدرشوهرم با هم رفته بودیم بیرون با اجازه شوهرم برادرشوهرم و دیدم سلام و احوال پرسی گردیم از هم جدا شدیم من رسیدم خونه مادرشوهرم زنگ زد با حالت بسیار عصبانی و تحقیر آمیز به من گفت از شوهرت اجازه گرفتی رفتی بیرون شوهرم اومد خونه من بهش تعریف کردم شوهرم رفت خونه مادرش بعد یه ساعت اومد چنان دعوایی با من گرد چنان فحشایی داد که تا یه هفته دعوا بود خونمون من همیشه می گفتم خدایا مادرشوهرم چیکار میکنه در حالی که همیشه حق با منه تا اینکه یه روز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا همرو همون پست اول بگید یا نگید دیگه این چ وضعشه میگید بعد میرید یه ساعت بعد میاید..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

تا اینکه یه روز شوهرم رفت پیش مادرشوهرم اومد با دعوا گفتم بازم مامانت پرت گرده رفتی اومدی گفت مامانم مثل تو نیست که رفتم خونشون دیدم گریه میکنه کلی ازش سوال کردم تا گفت چی شد بعدم سپرد اصلا باهات کاری نداشته باشم گفت مامان من مظلومه اونجا بود گه نکته رو گرفتم از اون به بعد هر وقت مادرشوهرم چیزی میگه در اومدیم خودم و میزنم به ناراحتی میگه چی شده میگم ببین به مامان چیزی نگو با تو درد و دل نکنم با کی بکنم برم کجا دردم و بگم بعد با گریه و آه و ناله بهش میگم آخرشم میگم خواهش میکنم به مامانت نگو . البته خیلی هم گله و شکایت میکنم که اثر داشته باشه . شماهم از سیاستاتون بگید