2777
2789
عنوان

لاغری و بزرگ شدن بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 6191 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم سه تا نقطه تو نظر های بقیه هستش واسه خودم نداره

پس قفل کن از نی نی یار5 بخواه تو رفع مشکلات کاربران حذفش کنه ولی با وجودعکس تو این تاپیک چقدر خوشکل شده ها! خخخ

دختر خالم چون تیروئید داشت و بدنش خیلی قوی بود از من کمتر کم کرد حدودای 9 کیلو اینا فکر کنم کم کرده ...

نه هیچکدومش دائمی نیست بعد یه مدت باید مجدد تزریق کنی ولی خب خیلی بهتر میشی.  من خودم واسه زیر چشمم میخوام تزریق کنم چند ماه دیگه که بچم بزرگ بشه. مث بوتاکس که یه دوره داره اونم همینه. ولی خب بدن به بدن فرق داره شاید واسه یکی خیلی خوب بمونه و تا چند سالم احتیاج به تزریق نداشته باشه

شما مگه چقدر اضافه وزن دارید؟ 

من قبل عید بودم 67،68.  الان حس میکنم پالتوم یکم گشادتره نسبت به قبل عید ولی خودمو نکشیدم.  خودم فک میکنم 65 باشم. میخوام تا 55 برسم

من قبل عید بودم 67،68.  الان حس میکنم پالتوم یکم گشادتره نسبت به قبل عید ولی خودمو نکشیدم.  ...

آهان ده کیلو که چیزی نیست با قرص راحت میاد پایین اگه خواستی شماره مشاوره رو بدم ببین اصلا میتونی بخوری یا نه. مشاوره اشون رایگانه 

چقدر به چقدر باید تمدید بشه؟ چند ماه یک بار؟ ژل لب من یه ماه نشده تموم شد آخه اونجا همه فقط موقع آم ...

ببخش عزیزم من نبودم واسه همین الان جواب میدم.من ۶ ماه یه بار یا یکم بیشتر تمدید کردم.واسه بیحسی هم کرم موضعی میزد و اصلا امپول بیحسی نزد 

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
اونوقت شما درد نداشتید؟؟؟؟؟ واسه من دردش غیر قابل تحمله واقعا

یکم ولی در اون حد نبود امپول بیحسی بخواد

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم