2777
2789
عنوان

لاغری و بزرگ شدن بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 6190 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واسه لبم ژل زدم خیلی خیلی زود همش جذب شد رفت میترسم اونم جذب بشه از طرفی هم نمی دونم چرا این بدن ...

ژل لب با لپ فرق داره اینقدری که لب درد داره لپ درد نداره.بعدشم چند بار باید تمدید کنی مثلا ۴ بار به فاصله چند ماه چند ماه بزنی تا نصفی اب بشه نصفی بمونه.من اونجوری کردم

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
ژل لب با لپ فرق داره اینقدری که لب درد داره لپ درد نداره.بعدشم چند بار باید تمدید کنی مثلا ۴ بار به ...

چقدر به چقدر باید تمدید بشه؟ چند ماه یک بار؟ ژل لب من یه ماه نشده تموم شد

آخه اونجا همه فقط موقع آمپول بی حسی درد داشتن من هم سر آمپول بی حسی درد داشتم هم سر تزریق ام آخرش هم دکتره گفت سیستم بدنی ات قویه بی حس نمیشی

من جی سی ولی مشاوره به دخترخالم یه قرص دیگه داد گفت جی سی واسه بدن اون مناسب نیست. 

مشاوره تلفنی بود یا حتما باید حضوری باشه؟ دخترخالت هم مث شما جواب گرفت از قرص؟ کل هزینتون چقدر شد؟ 

و اینکه الان چون لاغر کردی به قیافت عادت نداری که یکم لاغر شده.  یکم آرایش کن و به خودت برس بعد یمدت عادی میشه واست. اگه خیلی گونه هات رفته تو... ژل یا چربی تزریق کن. 

مشاوره تلفنی بود یا حتما باید حضوری باشه؟ دخترخالت هم مث شما جواب گرفت از قرص؟ کل هزینتون چقدر شد؟&n ...

دختر خالم چون تیروئید داشت و بدنش خیلی قوی بود از من کمتر کم کرد حدودای 9 کیلو اینا فکر کنم کم کرده ولی قرص اون قوی تر از من بود. مشاوره هم دوستم شماره مشاورش رو داد زنگ زدم گفت تو چت چند تا سؤال میفرستم جواب بده بعد جواب دادیم هم من هم دختر خالم و قرصی که گفت رو خریدیم. من 260 تومن دادم یه بسته واسه یه ماهم خریدم که الان دارم دومین بسته رو میخورم دختر خالم یادم نیست چقدر پول داد و قرص اش چی بود

تزریق چربی و ژل اونوقت دائمی هستش؟