2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم میخواد زن بگیره😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نبند چشمتو رو واقعیت تا یه زن راصی نشه تو زنیه کسی بره هیچ مردی سست نمیشه.. مرد خصلتشه این پست ...

واقعا توجیهت خنده داره

یعنی چی مرد خصلتشه با همین حرفا خانمارو از اجتماع دور نگه داشتن حالا شما هم خودزنی کنید آفرین

خلاصه دخترخالم به شوهرش مشکوک میشه اونم از زنگ هایی که بهش میشه و... دخترم میره به مامانش یه سری زنگ ...

ببخشیدا ولی دختر خالت حقشه که تمام اینارو به شوخی میگرفته.اخه چه دلیلی داره یکی با یه مطلقه ی غریبه انقدر خودمونی شه و اجازه بده این حرفارو بزنن و اینم ساده بگذره .حالا ایشالا که زنه بیخیال شه بره ولی دخترخالت باید خودشو درست کنه دیگه از کنار این حرفا راحت نگذره و اجازه نده این حرفارو کسی حتی به شوخی بگه

زن و مرد یه اندازه مقصرن 

هم مرد خیانتکار که اختیارش دست خودش نیست و نمیتونه مثل آدم خودشو کنترل کنه

هم زن خوبه خرابکن و هرزه 

مساااااوی

دیگه دعوا نکنید ببینیم استارتر چی میگه 

واقعا توجیهت خنده داره یعنی چی مرد خصلتشه با همین حرفا خانمارو از اجتماع دور نگه داشتن حالا شما هم ...

کدوم دوری از اجتماع؟ زمان قدیم ک دور بودن از اجتماع این چیزا نبود الان ک اومدن تو اجتماع بی حیاییو فرقشو با ازادی اجتماعی نفهمیدن این بلاها سر زندگیا داره میاد